Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Nova arhiva s više od 500 mikseva DJ Randalla lansirana online

Kolekcija obuhvaća Metalheadz mikseve kao i Rinse FM setove, kompiliranih na više platformi

  • Mixmag
  • 14 August 2024
Nova arhiva s više od 500 mikseva DJ Randalla lansirana online

Nova arhiva s više od 500 mikseva pokojnog DJ Randalla kompilirana je i objavljena online, prenosi DJ Mag. Arhivu je složio obožavatelj a korisnik pod imenom OK-Wishbone-7354 ju je stavio na Redditove jungle i drum 'n' bass forume tijekom vikenda, uz objašnjenje kako je svih 500 mikseva "kategorizirano kroz evente".

Arhiva obuhvaća neke od njegovih najranijih setova zabilježenih u ranim 90-ima tijekom njegove rezidencije u AWOL-u u Londonu, ali i mikseve Metalheadz, Rinse FM, One Nation, Kiss 100 FM, BBC Radio 1... “Ručno sam sve prošao i stalno kategorizirao, gdje god sam mogao. Negdje postoje datumi i godine, ali postoji i jedan neobičan miks za koji ne znam odakle je", objasnio je arhivist dodajući da postoji dodana mapa za razne druge mikseve.

Arhiva također sadrži dva seta zabilježena za Mixmag, jedan je iz 1994. godine s Mixmagove live turneje, uz Jumping Jack Frosta, a drugi je snimljen 2016. godine za The Lab LDN, a uključuje povijest junglea sa pjesmama koje se protežu od 1992. do 1995. godine.

Arhivirani miksevi dostupni su za preuzimanje putem Dropboxa, Google Drivea, Mediafirea i novog glazbenog pretraživača cosine.club, koji korisnicima pruža mogućnost pretraživanja nove glazbe na temelju sličnosti s njihovim omiljenim pjesmama.

Pokretanje arhive uslijedilo je samo tjedan dana nakon smrti DJ Randalla. Jungle i drum 'n' bas pionir preminuo je krajem srpnja u dobi od 54 godine.

Provjerite arhivu OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...