Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Novo izdanje DJenerates Global DJ Searcha, natjecanja za otkrivanje DJ-a u usponu

Mogu se prijaviti svi zainteresirani, glavna nagrada je nastup u Amnesiji na Ibizi

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 3 May 2023
Novo izdanje DJenerates Global DJ Searcha, natjecanja za otkrivanje DJ-a u usponu

Dobre vijesti za sve ljubitelje elektronske glazbe - DJenerates Klub, s partnerima kao što su Amnesia Ibiza, Clubbing TV, 1001Tracklists, Tribes TV i Klubcoin, najavljuje drugo izdanje njihovog globalnog DJ natjecanja čiji je cilj otkriti sljedeću generaciju superzvijezda DJ-a. DJenerates Global DJ Search traje od 27. travnja do 10. rujna 2023. i nastoji talentirane 'bedroom' DJ-e pretvoriti u globalne senzacije. Kroz sustav koji uključuje tjedne izazove, sheranje DJ setova i druge aktivnosti, 24 polufinalista bit će odabrana da pokažu svoje vještine.

Da bi se sudjelovalo, treba se spojiti na The Klub Discord server i slijediti korake navedene na webu kako bi se zarađivali bodovi. Tabla s najboljim rezultatima bit će ažurirana u stvarnom vremenu i vidljiva javnosti. Bodovi se mogu zaraditi kroz različite aktivnosti, uključujući predstavljanje, učitavanje DJ mikseva, objavljivanje popisa pjesama, stvaranje sadržaja na društvenim medijima i live izvođenje DJ setova. Sve pojedinosti o dodjeli bodova i ostalim zahtjevima mogu se pronaći na web stranici DJenerates. 15. kolovoza, 24 najbolja DJ-a s ljestvice natjecat će se u polufinalu koje će se održati u metaverzumu u virtualnom klubu DJenerates. Četiri finalista će zatim napredovati i izvesti dvosatni set uživo u Amnesia's Virtual Clubu unutar Decentral Gamesa 16. rujna, istovremeno emitiranog na Clubbing TV-u.

Konačni pobjednik, kojeg su odabrali suci Amnesia Ibize, DJ Maga, DJeneratesa, Clubbing TV-a & Klubcoina, imat će live nastup na kultnoj večeri Amnesia Ibiza, 6. listopada 2023. Pobjednik će također dobiti 20 tisuća KlubCoin tokena i jedan KlubList NFT.

Prijave su otvorene OVDJE do 14. lipnja 2023.

Load the next article
Loading...
Loading...