Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pogledajte trailer dokumentarca o Donni Summer

‘Love to Love You, Donna Summer’ izlazi 20. svibnja

  • Mixmag I Foto: YouTube
  • 16 May 2023
Pogledajte trailer dokumentarca o Donni Summer

HBO je objavio prvi trailer za dokumentarac koji prati život “kraljice disca” Donne Summer. Film 'Love to Love You, Donna Summer', koji će se na ekranima pojaviti 20. svibnja, zajednički su režirali dobitnik Oscara i EMMY-ja Roger Ross Williams i kći Donne Summer, Brooklyn Sudano. Film koristi mješavinu snimaka s nastupa i nikad prije viđenih privatnih snimki, te se najavljuje kao “duboko osobni portret Summer na pozornici i izvan nje.”
Donna Summer je bila poznata kao kraljica disca zbog hitova poput 'I Feel Love', 'Love To Love You Baby', 'MacArthur Park', 'Bad Girls' i 'Hot Stuff'. Trailer uključuje arhivske snimke Summer kako stvara 'I Feel Love' sa svojim suprugom, producentom Giorgiom Moroderom, kao i intimne, nikad prije viđene snimke, uključujući pokojnu pjevačicu koja izjavljuje: “Imam tajni život. Gledaš me, ali ono što vidiš nije ono što sam ja.”

Pročitajte i ovo: The Art Of Giorgio Moroder

U dokumentarcu će se istraživati i njezin obiteljski život, iako se u traileru tvrdi da se “veliki dio njezina života vrtio oko privatnosti i tajnovitosti”, a film će uključivati kućne snimke koje je snimila sama Donna Summer.
Pogledajte trailer u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...