Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Poznat cijeli line-up festivala Echoes from Agartha u Kapadokiji

Nastupat će Bedouin, Blond:ish, Dixon, Keinemusik, Echonomist i brojni drugi

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 24 May 2023
Poznat cijeli line-up festivala Echoes from Agartha u Kapadokiji

Echoes From Agartha jedan je od najkulturnijih i jedinstvenih spojeva glazbe, umjetnosti i putovanja na svijetu. Održava se od 26. do 31. srpnja 2023. u prekrasnim drevnim krajolicima Kapadokije u srcu Anatolije u Turskoj, a ove će godine nastupati Bedouin, Blond:ish, Dixon, Keinemusik, Echonomist, Guy J, Parallelle, Caleesi i Sarah Kreis, Savage & She, Mercan Dede & Secret Tribe (uživo), Murat Uncuoglu i mnogi drugi.

Echoes From Agartha događa se na različitim mjestima koja su sva jedinstvena i krajnje čarobna. Zion, koji je inspiriran Matrixom i nalazi se u uskom kanjonu s visokim kamenim formacijama koje kao da grle plesni podij, stvarajući iluziju špilje. Zatim IO, dolina okružena drevnim špiljama i vilinskim dimnjacima koji datiraju iz 4. stoljeća, te The Yunak Evleri, mjesto na krovu koje ugošćuje posebni sunset party, okruženo pećinskim sobama. Novost za ovu godinu je Saruhan Caravansary, show u petak, u povijesnom karavansaraju ili gostionici uz cestu iz Seldžučkog carstva gdje su se putnici mogli odmoriti i oporaviti od dnevnog putovanja. Održat će se i dodatni after party za 1200 ljudi u Karakusu, golemoj drevnoj špilji, nakon partyja u Zionu i dodatni koktel party povodom otvorenja u hotelu Argos.

Soundtrack festivala je deep mix otmjenog i kvalitetnog housea i elektronike nekih od najcjenjenijih imena kao što su osnivači Saga partyja i voditelji labela Human By Default, Bedouin, melodično majstorstvo Blond:isha, osnivača Innervisionsa Dixona, zatim Keinemusika, grčkog stilista Echonomista, programskog inovatora Guy J-a, tu je i hvaljeni dvojac Parallelle kao i brojna dodatna imena poput Caleesi & Sarah Kreis, Savage & She, Mercan Dede & Secret Tribe (Live), Murat Uncuoglu, Erdi Irmak, Borak, Cihangir Cinar, Eda, Ezgi, Zoe Dona i The Ace Brothers.

Osim glazbe, Echoes from Agartha nudi obilje lokalne kulture, običaja i kuhinja za istraživanje. Možete isplanirati vlastitu avanturu uz jahanje, posjete muzejima na otvorenom, otmjene večere, tradicionalne turske umjetničke radionice, istraživanje špilja i vožnju balonom na vrući zrak. Sve ovo je za samo nekoliko sretnika jer kapacitet ostaje ograničen unatoč velikoj globalnoj potražnji, a sve kako bi se zadržala posebna intimna vibra na festivalu.

Echoes from Agartha iskustvo je iz snova, mješavina glazbe, kulture i putovanja i prilika koja se pruža jednom u životu! Više informacija potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...