Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Predstavljen finalni line-up festivala Epizode Albania, dolaze Dixon, Stephan Bodzin, Matias Aguayo, Cap i drugi

Kako najbolje završiti ljeto nego na božanskoj plaži Shengjin u Albaniji, od 15. do 19. rujna 2022.!

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 15 July 2022
Predstavljen finalni line-up festivala Epizode Albania, dolaze Dixon, Stephan Bodzin, Matias Aguayo, Cap i drugi

Jedan od najuzbudljivijih festivala na svijetu, EPIZODE, spreman je za povratak na božansku plažu Shengjin u Albaniji, od 15. do 19. rujna 2022.! Drugo dugo iščekivano izdanje festivala brzo se približava a upravo je objavljen i finalni line-up. Eskapističko 24-satno glazbeno iskustvo na božanstvenoj plaži Shengjin predvodit će Dixon, Stephan Bodzin Live, Airrica, Cap, David Gtronic, Maher Daniel, Mahony, Matias Aguayo, Peter Invasion, Trikk, TYOMA, Yaya, Yulia Niko i mnogi drugi uz već najavljene izvođače kao što su Apollonia, Loco Dice, Move D, Enzo Siragusa, Djebali i drugi. Multi Passovi su u prodaji po međunarodnoj cijeni od 129€, grupni Multi Passovi koštaju 339€, dok će zemlje Balkana imati akcijsku cijenu od 69€. Ulaznice se mogu kupiti online putem web stranice Epizode: www.epizode.eu

Ovo će biti šesto globalno a drugo albansko izdanje ovog underground festivala, omiljenog među ljubiteljima prave glazbe i avanture, s pažljivo odabranim line upom i fantastično dizajniranim pozornicama uz produkciju svjetske klase. Ove godine su obje pozornice potpuno nove s fantastičnim dizajnom СЕТАП tima i Freak Fabriquea. Što se tiče lokacije, riječ je o dijelu sjeverozapadne Albanije, s bujnom borovom šumom i toplim smaragdnim morem. Bogata mediteranska kultura, topli domaćini i ukusne lokalne delicije samo su još jedan od razloga zašto je dobro na ovoj plaži završiti ljeto.

I ove godine festival nudi četiri noći i pet dana glazbe bez prestanka. Među posljednjim valom imena su osnivač Innervisionsa i emotivni deep house majstor Dixon, svjetski poznati Stephan Bodzin i njegov najpoznatiji techno live show, kultni minimalist poput Capa, južnoamerički inovator Matias Aguayo, stupovi globalnog house i techno undergrounda kao što su David Gtronic, dub Maher Daniel, Mahony, Matias Aguayo, Peter Invasion, Trikk, TYOMA, Yaya, Yulia Niko i mnogi drugi. Uz sve to, domaću scenu predstavljat će međunarodno priznati ALBAN HI-DINI, RRRRON i SECRET 47.

Rođen 2016. na vijetnamskom otoku Phu Quoc, Epizode je u samo četiri godine ostavio impresivan trag na međunarodnoj razini, postavši nezaobilazan novogodišnji odmor za ljubitelje glazbe i umjetnosti, globalne avanturiste i profesionalce iz glazbene industrije. Prethodna EPIZODE izdanja postavila su standard kurirajući neke od najcjenjenijih umjetnika na globalnoj plesnoj sceni, kao i međunarodno priznate klupske brendove.

Cijeli ovogodišnji line-up provjerite i nastavku a za sve ostale informacije posjetite web stranicu Epizodea, njihov Instagram ili Facebook profil.

Load the next article
Loading...
Loading...