Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pogledajte snimke prvog live nastupa Prodigyja nakon smrti Keitha Flinta

Njihova britanska turneja posvećena Flintu započela je prošli tjedan u Sheffieldu, slaveći 25. godišnjicu 'Fat Of The Land'

  • Mixmag I Foto: CARLOS ALVAREZ
  • 15 July 2022
Pogledajte snimke prvog live nastupa Prodigyja nakon smrti Keitha Flinta

The Prodigy su održali svoj prvi live nastup nakon smrti frontmena Keitha Flinta 2019. Preostali članovi, Liam Howlett i Maxim, prošli su tjedan u Sheffieldu odradili prvi nastup svoje britanske turneje posvećene Flintu koji je preminuo 4. ožujka 2019. u dobi od 49 godina. Nakon njegove smrti, The Prodigy nisu dugo nastupali a onda su najavili turneju povodom 25. godišnjice njihovog legendarnog albuma 'Fat Of The Land', koja je ove godine.

Turneja - za koju kažu da je “za Flintyja” - započela je u O2 Academyju u Sheffieldu a trajat će cijeli mjesec, diljem Velike Britanije. “Jebeno dugo smo čekali”, rekao je Liam Howlett publici prije izvođenja uvodne pjesme 'Breathe' piše Music-News.COM. Izvodeći svoju kultnu pjesmu 'Firestarter', The Prodigy su odali počast Flintu zelenim laserom u obliku frontmena kako pleše uz glazbu. Bend je također svirao klasike kao što su 'Omen', 'Voodoo People', 'Smack My Bitch Up', 'Take Me To The Hospital' i 'Invaders Must Die'. Na bisu su izveli četiri pjesme, a posljednja je bila instrumentalna verzija 'Out Of Space'.

Pročitajte i ovo: Nekontrolirana energija - 25 godina kasnije, 'The Fat Of The Land' je i dalje album koji mijenja život

Svoj prvi povratnički nastup komentirali su na Twitteru: “Sheffield, želimo zahvaliti svima vama koji ste izašli i podržali nas, ovo nam je puno značilo, sve se diglo u zrak i bila je to noć koju nikada nećemo zaboraviti. Hvala vam na kontinuiranoj ljubavi i podršci, volimo vas! Sad ćemo sve to jebeno ponoviti!”

U nastavku pogledajte fotke i videa s koncerta.
(Foto i snimke - Alfie Blue i Anthony Mooney)

Load the next article
Loading...
Loading...