Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

fabric slavi 25. obljetnicu i svoj klupski program predstavlja na svjetskoj turneji

Turneja započinje u veljači, a uključuje Europu, Južnu Ameriku i SAD

  • Mixmag/Pixabay
  • 30 January 2024
fabric slavi 25. obljetnicu i svoj klupski program predstavlja na svjetskoj turneji

Londonski fabric kreće na svjetsku turneju sljedećeg mjeseca, povodom proslave svoje 25. obljetnice. Klub će svoj legendarni program predstaviti diljem svijeta, uz niz rezidenta i redovnih DJ-a, kao što su Ricardo Villalobos, Craig Richards i Margaret Dygas. Turneja fabric25 kreće u veljači, točnije 17.2., u Guesthousea u Budimpešti, a potom ide dalje po Europi, zatim u SAD te u Južnu Ameriku.

Prva faza je najavljena, fabric će putovati od Quita do Lime i Santiaga u ožujku prije nego što će se vratiti u Veliku Britaniju na jednokratni show u Sub Clubu u Glasgowu. Nakon toga slijede Miami, Bruxelles, Lisabon, Berlin, Bogota i Barcelona, s nekoliko zaustavljanja na londonskim festivalima, uključujući Project6, Junction 2 i AVA konferenciju.

“Pripremite se za jednogodišnju proslavu dok dovodimo fabric na neka od najslavnijih mjesta i festivala širom svijeta”, objavili su. “Pridružite nam se u Velikoj Britaniji, Europi, Južnoj Americi i SAD-u s umjetnicima koji su ostavili trag u našoj povijesti i nastavljaju oblikovati našu budućnost.”

Umjetnici, uključujući imena kao što su Daniel Avery, Daria Kolosova, Dbridge, Francesco del Garda, Harry McCanna, Imogen, Marcel Dettmann, Mariiin, Raresh, Rhadoo i Seth Troxler, također će se pridružiti na svjetskoj turneji, uz još neka za sad nenajavljena imena.
Više detalja potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...