Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Fatboy Slim najavio novi vikend festival, 'All Back To Minehead'

Trebao bi se održati ovu jesen a nastupat će velika imena, među ostalima i Groove Armada, Jodie Harsh i Idris Elba

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 17 May 2022
Fatboy Slim najavio novi vikend festival, 'All Back To Minehead'

Fatboy Slim najavio je novi vikend festival, 'All Back To Minehead', koji bi se trebao održati od 18. do 21. studenog. Mjesto radnje je Somerset a među najavljenim imenima su Groove Armada (DJ set), Eats Everything, Idris Elba, Jodie Harsh i drugi. Naravno, nastupat će i sam Norman, koji obećava tri dana “ljubavi, plesa, smijeha i neobične količine zabave”.

“Imamo arenu, imamo klub i puno dvorana”, objašnjava. "Namjera mi je odsvirati što više setova na što je moguće više mjesta. Ovo mjesto ima sve, pozornica je spremna.”

Festival je posebno značajan za Groove Armadu: slave 25 godina turneje, najavili su povlačenje iz live nastupa ali će svejedno svirati za Fatboy Slima. Eats Everything pak najavljuje set 'History of Rave', nudeći obilje nostalgije za sudionike.

Uz glazbu, gostima su obećani i pool partyji, brunchevi, silent disco, fancy dress code, satovi bingo plesa i radionice. Ulaznice su trenutno dostupne po cijeni od 255 funti po osobi, za što se dobiju tri večeri zabave, uključujući ulaznicu i smještaj. Ako ste zainteresirani, kliknite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...