Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Lovefest najavljuje 15-godišnjicu, dolaze Marco Carola, Jamie Jones, Antal, DVS1, Sonja Moonear, Joe Claussell

Festival će se održati u Vrnjačkoj Banji, od 4. do 6. kolovoza, na 5 pozornica

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 16 May 2022
Lovefest najavljuje 15-godišnjicu, dolaze Marco Carola, Jamie Jones, Antal, DVS1, Sonja Moonear, Joe Claussell

Lovefest, jedan je od najslavnijih festivala u Europi održava se i ove godine, od 4. do 6. kolovoza i to pod sloganom Refresh. Ovogodišnje izdanje obilježava 15 godina i bit će najveće do sad, s legendama scene elektroničke glazbe scene kao što su Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Kölsch, Rødhåd, Folamour, Danny Tenaglia plus više od 100 drugih izvođača. Za sve međunarodne posjetitelje Lovefest je pripremio poseban paket popusta pa redovne, VIP i Backstage ulaznice mogu nabaviti OVDJE.

Ove godine u renomiranom parku Vrnjačka Banja DJ-evi će nastupiti na pet pozornica. Na najvećoj pozornici prvog dana festivala uživo će svirati svjetski cijenjeni Kollektiv Turmstrasse. Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati i William Djoko vratit će se na Lovefest, a prvi put dolazi i Danny Tenaglia. Pridružuju im se i popularni Folamour, melodični techno maestro Kölsch, kao i minimalistički favoriti Sonja Moonear i Archie Hamilton. 15. izdanje Lovefesta također će imati i spektakularno finale, koje se sastoji od nevjerojatnog trosatnog back-to-back closing seta na legendarnom Fire Stageu.

Energy Stage će ugostiti Antala, vlasnika legendarne etikete Rush Hour a tamo ćete naći i Rødhåda, DVS1, Mendela, Ricka Wilhitea, Paquitu Gordon, Esu, Zenker Brothers, Zernela i Lauren Hansom. Povodom proslave 15. godišnjice, posljednje jutro događaja pratit će legenda Joe Claussell.

Ova godina je posebna po tome što će Lovefest proslaviti 15 godina proizvodnje najkvalitetnije zabave, kao i brojnih popratnih programa i projekata, te tako obilježiti spektakularnu obljetnicu. Tijekom tog vremena, Lovefest je ugostio više od 800.000 rejvera i preko 4.000 izvođača iz cijelog svijeta.

Load the next article
Loading...
Loading...