Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Disco house zvijezda Folamour vraća se u Beograd

Nastup je planiran za 12. ožujka, vidimo se na danceflooru novog Hangara Luke Beograd

  • JOVANA RADOVANOVIĆ I Foto: Press
  • 1 March 2022
Disco house zvijezda Folamour vraća se u Beograd

Nakon neverovatne žurke u Barutani, eksplozije pozitivne energije i maestralnog DJ seta koji je vratio disco na velika vrata u Beograd i izmamio ovacije publike, Folamour – disco house viralna atrakcija se vraća te će u subotu, 12. marta, “zapaliti” dancefloor novog Hangara Luke Beograd i obojiti ga svojim jedinstvenim muzičkim stilom i letnjim, sunčanim vibracijama.

Podršku će mu pružiti miljenici lokalne klupske publike – Kristijan Molnar koji je poznat po svojim allnighterima, radijskoj emisiji, ali i po tome što se u njegovim setovima može čuti širok spektar muzike, od sporijih srceprajućih traka do plesne muzike i Luton, mladi DJ u usponu, čiji se energični setovi baziraju na različitim stilovima house muzike.

Francuski muzičar Folamour postao je nova house senzacija, a pozicionirao se kao jedan od najperspektivnijih izvođača svoje generacije nakon tri hvaljena albuma i sada već legendarnog Boiler room seta. Kada govori o svom zvuku, ističe da se sa godinama promenio i postao organskiji: “To se može osetiti u onome što sviram i šta stvaram. Više me zanimaju snimljeni, pravi instrumenti, gudači, duvački instrumenti, gitare, bubnjevi i bas. Takav zvuk želim da podelim sa svetom.“ rekao je Folamour čija se maestralna produkcija može čuti na najraznovrsnijim događajima i lokacijama, a objavljena je za veliki broj izdavačkih kuća, od All City do Classic i Church do Glitterbox, kao i za njegov lejbl FHUO Records. Prvi album “Umami” objavio je 2017, a usledio je i “Ordinary Drugs” dve godine kasnije, koji predstavlja još jednu ljubavnu priču koja usrećuje duše slušalaca. Njegovo poslednje i najobuhvatnije ostvarenje “The Journey” ugledalo je svetlost dana u junu prošle godine, koje jasno daje do znanja da se radi o inovativnom muzičkom pristupu.

Za njegov beogradski nastup u prodaji su regularne ulaznice po ceni od 1190 dinara, kao i ulaznice za specijalnu “friendly zonu” po ceni od 1990 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.

Load the next article
Loading...
Loading...