Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Počinje Food Truck Festival

Od 31. svibnja do 18. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarun, pored kluba Aquarius

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 29 May 2023
Počinje Food Truck Festival

Zelena oaza zagrebačkog jezera Jarun i ove godine bit će epicentar najslasnijeg street fooda u Zagrebu, uz odličnu glazbu i zabavu za velike i male na Food Truck Festivalu. Festival će trajati od 31. svibnja do 18. lipnja, a organizatori su se pobrinuli za izvrsnu ponudu hrane i pića, kao i glazbenu te zabavnu pozadinu. Food Truck Festival održavat će se na otvorenom prostoru jezera Jarun, uz poznati klub Aquarius. Tijekom tjedna, posjetitelji mogu uživati u festivalu od 16 sati do ponoći, dok se vikendom program produžuje do 1 sat iza ponoći.

Festival se sastoji od nekoliko tematskih zona - pet gastro kamiona koji će nuditi najbolje od ulične hrane, kao i Slatku zonu kojoj nitko neće moći odoljeti. Festivalski novitet je i to da će posjetitelji moći uživati u tematskim tjednima festivala - Italija, Južna Amerika i Azija, u sklopu kojih će svaki od slasnih kamiončića složiti svoj zalogaj u duhu teme.

Tijekom festivala, posjetitelji će moći uživati u raznim koncertnim izvedbama, i to od srijede do nedjelje svakog festivalskog tjedna. Radnim danom koncerti startaju od 19h, vikendom od 20h, a ulaz je besplatan. Među izvođačima su MARIO HULJEV & High School Gang, SUNRISE SESSION COLLECTIVE, SOUL SHADOWS, VESPA music by SANREMO, ZGROOVE trio, da nabrojimo samo neke. U subotu, 10. lipnja, za glazbeni dio poslijepodneva zadužena je ekipa iz Mixmag Adrije, o čemu više u narednim danima.

Više informacija potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...