Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Shaq DIESEL, Fedde, Vanillaz, Rasky & Relja, Devito & Paolo Barbato stižu na Forestland

Od 19. do 21. srpnja smo u Međimurju!

  • Mixmag Adria/Marko Obradovic Edge
  • 10 July 2024
Shaq DIESEL, Fedde, Vanillaz, Rasky & Relja, Devito & Paolo Barbato stižu na Forestland

Bliži nam se novo izdanje Forestlanda - od 19. do 21. srpnja u Međimurju, točnije u Brezju, nastupit će preko 60 arista, performera, producenata i pjevača te još jednom pokazati zašto je ovaj festival jedan od najvažnijih kod nas.

Uz doslovno glazbenog giganta Shaquille O'Neala te Feddea Le Granda, tu su i Paolo Barbato, Vanillaz, ali i najpopularniji balkanski trap izvođači. Po drugi puta na Forestland se vraća Relja kojem će ovo biti i jedini Hrvatski nastup ove godine, ali i misteriozni Devito koji godinama žari i pali ljestvicama, festivalima i klubovima sakriven u anonimnosti prepoznatljive bijele maske.

“Forestland je raznovrsni festival, na tri pozornice očekuje nas glazba za svakog ljubitelja ljeta, provoda i plesa. Na Forestroom nam dolaze kraljevi italo-disco i house glazbe Paolo Barbato i Alex Donati, subotu i festival će zatvoriti vjerojatno najpopularniji slovenski techno duo Rasky & Unibuu“, rekli su nam Saša Mikac i Krešo Biškup iz organizacije. “Devito i Relja će zapaliti šumicu svojim prepoznatljivim balkanskim stilovima, dok je definitivno najpopularniji i najtraženiji artist DIESEL, odnosno Shaquille O'Neal.“

U sklopu festivala ponovno nas očekuje i najduži festivalski zip-line, barbershop, tattoo&piercing, ali i bodypainting, food trucks i čak tri pozornice.

A kako je sve počelo?

Prije gotovo desetljeće i pol, nekolicina mladića nije mogla otići na željeni festival, pa je odlučila napraviti svoj festival kod kuće. Gotovo 15 godina kasnije, Forestland je jedan od najvažnijih festivala u Hrvatskoj koji svakog ljeta privuće tisuće i tisuće posjetitelja u Međimurje.

“Međimurje nije bila tipična festivalska destinacija, iako imamo povijest odličnih koncerata, vrhunskih bendova i DJ-a“ rekli su nam Saša i Krešo. “Nije lako početi festival iz nule, ali s godinama smo se etablirali i ovog ljeta nam zato stižu vrhunska svjetska imena kao što su Fedde Le Grand i Shaquille O'Neal. Ova dvojica nastupaju na svim velikim svjetskim festivalima, od Ultre, do Tomorrowlanda baš kao i većina naših artista! Fedde stiže u petak sa jednog festivala, a već u subotu putuje u Njemačku na Parookaville. Shaq je nedavno pokrenuo svoj festival u LA-u i rasprodao 50 000 ulaznica u samo par sati!“

Festivalske ulaznice iznose 50 eura, a pronaći ih možete na www.entrio.hr, na ovlaštenim prodajnim mjestima i kod promotora!

Load the next article
Loading...
Loading...