Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kompletiran je program 10. izdanja Fresh Wave Festivala!

Fresh Wave Festival X okupit će od 11. do 13. kolovoza na magičnoj banjalučkoj tvrđavi Kastel neka od najtraženijih svjetskih i regionalnih glazbenih imena

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 30 June 2022
Kompletiran je program 10. izdanja Fresh Wave Festivala!

Deseto izdanje Fresh Wave Festivala najboljeg BiH muzičkog festivala, ima kompletan program - svoje nastupe, od 11. do 13. avgusta na magičnoj banjalučkoj tvrđavi Kastel potvrdili su: Adam Beyer, Sama' Abdulhadi, Technasia, Claptone, Hot Since 82, Hernan Cattaneo, Buč Kesidi, SENIDAH, Vojko V. Kukus, Z++, Ajs i Timbe (Bad Copy) Smoke Mardeljano, Krankšvester, Grše, After Affair, Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack, a listi potvrđenih pridružuju se još preko 25 izvođača!

Program na najvećoj festivalskoj bini – Main stageu, svojim nastupima upotpuniće Ilija Djokovic, Andrew Meller i Luka Čikić, a spisak izvođača koji će nastupiti na Jägermeister LIVE bini jubilarnog Fresh Wave Festivala kompletiraju banjalučki izvođači Brutal Protest, Green Bulz i Kosnik, dok će Energy Stage ove godine ugostiti najveći broj izvođača ikada u desetogodišnjoj priči najpopularnije underground DJ bine u BiH!

Kao umjetnik čiji se uticaj brzo proširio s regionalne techno scene na onu svjetsku, Ilija Djokovic je prepoznat kao jedan od najuzbudljivijih izvođača iz ovog dijela svijeta i ima podršku imena kao što su Adam Beyer, Maceo Plex, Tale Of Us, John Digweed i mnogih drugih a svoja izdanja objavljuje na čuvenim izdavačkim kućama Drumcode, Filth on Acid ili Terminal M.

Andrew Meller je na sebe privukao pažnju izdanjima na nekim od vodećih labelova u industriji, uključujući Saved Records, Sola, Flashmob Records, Toolroom Trak, Kitball, Superfett i mnoge druge, koje su učvrstile kontinuiranu podršku njegovom radu od strane najvećih imena globalnog house & techno zvuka. Internacionalno je poznat po nesagledivoj količini energije koja dolazi iz njegove produkcije.

Najbolja regionalna selekcija naći će se na ovogodišnjem Energy Stageu, a najbrojniji program na ovoj bini do sada čine Tomy De Clerque, Insolate, Lag, Dimitri, Forest People, Ena Smajic, Coem, Bokee, Haris, Luka Ćurguz, The Provincials, Calkins i Marko Vuković.
Deseti Fresh Wave će kao i u prethodnih devet izdanja festivala nastaviti da njeguje ideju da se uz neke od najcjenjenijih muzičkih izvođača iz svijeta i regiona na istim binama pojave i banjalučki izvođači poput Luke Ćurguza, Alexa ili Luke Čikića, koji će nastupiti na Main bini ili već pomenuti prvaci hip hop zvuka u gradu na Vrbasu Brutal Protest i Green Bulz, kojima se pridružuje i Kosnik. Uz ranije najavljene Mladena Tomica, Sinisu Tamamovica, Woodiea, Nebs Jacka i drugih, Fresh Wave Festival se nesumnjivo pokazao kao najvažniji festival koji na ovaj način direktno podržava domaću muzičku scenu!

U prodaji su najpovoljnije, trodnevne festivalske, Early Bird ulaznice i to u ograničenom broju, namjenjene najbržim fanovima najvećeg muzičkog festivala u BiH, a povodom jubilarnog izdanja festivala vlasnicima trodnevnih ulaznica na raspolaganju je, i to potpuno besplatno, Fresh Wave Kamp! Napominjemo da je broj mjesta besplatnog kampa ograničen, tako da požurite i rezervišite najbolji smještaj za Fresh Wave 2022.
Kako bi na vrijeme obezbjedili svoje mjesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na e-mail: [email protected] ili da to učinite pozivom na broj +387 65 975 106

Sve što vas zanima o najboljem muzičkom festivalu u BiH saznajte na www.freshwavefestival.com

Load the next article
Loading...
Loading...