Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Stiže nam treće izdanje Future Scope Open Aira

Ove subote na zagrebačkom Jarunu vas čekaju Du'Art, F.o.r.m. live, DJ Jock b2b Shipe i Petar Dundov

  • Mixmag Adria I Foto: Facebook/Press
  • 26 August 2020
Stiže nam treće izdanje Future Scope Open Aira

Treće izdanje Future Scope Open Aira čeka nas ove subote na zagrebačkom Jarunu s glavnom zvijezdom, jednim od najatraktivnijih imena portugalske techno scene, Du’Artom.

Du’Art je ime koje redovno bilježi svoj trag po svjetski poznatim klubovima i festivalima, a sada će ispisati još jednu uspomenu na Future Scope Open Airu. U glazbene vode upustio se 2006. godine, a najveći utjecaj na njegov zvuk imali su Rush, Dave Clark, Ben Sims, Umek i Carl Coxa. U techno se zaljubio zbog njegove energije i ritma, a na njega se navukao nakon što je poslušao set Jeffa Millsa. Nije mu dugo trebalo da svojom karizmom i jedinstvenom tehnikom svoju strast pretvori u životni stil, a upravo zbog toga je već 2009. godine nizao nastupe po najznačajnijim techno klubovima i festivalima, kao što su Tomorrowland, Awakenings, Dance Valley, Fabric, Tresor i mnogi drugi. Već je ranije osvojio srca zagrebačke publike, a ne sumnjamo da će 29. kolovoza na zagrebačkom Jarunu ojačati svoju povezanost.

Uz Du’Arta, line up će i ovoga puta upotpuniti Petar Dundov, jedan od najistaknutijih domaćih DJ-eva i producenata. Njegov dugi glazbeni staž vidljiv u njegovim setovima kroz koje se isprepliće niz zvukova koji će vas istovremeno natjerati na ples, ali i emocionalno dotaknuti.

Ni ovo izdanje neće ostati ispisano bez b2b dua, DJ Jocka i Shipea koji se s nevjerojatnom lakoćom upotpunjuju glazbenim selekcijama i gotovo da si čitaju misli koliko se njihovi izbori zajedno stapaju u jedno.

Još jedan duo pridružit će se spomenutim imenima, a radi se o F.O.R.M. live! koji se ne vole žanrovski ograničavati već se prepuste osjećaju i izvuku iz njega ono najbolje.

Party počinje u 21h, ulaznice možete nabaviti ovdje a niže pogledajte točnu satnicu nastupa.

Satnica:

21:00-23:30
DJ Jock b2b Shipe

23:30 – 01:30
Petar Dundov

01:30-03:30
Du'Art

03:30-05:00
F.o.r.m. live

Load the next article
Loading...
Loading...