Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sve je spremno za Future Scope XXL NYE 2023.

Dočekajte Novu godinu u zagrebačkom klubu Boogaloo na partyu na tri floora

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 27 December 2022
Sve je spremno za Future Scope XXL NYE 2023.

Ako još niste smislili gdje dočekati 2023. godinu, Boogaloo i Future Scope i ove godine pripremaju najveseliji doček Nove godine uz globalna i regionalna imena! 31. prosinca, s početkom u 22h, u zagrebačkom klubu Boogaloo sprema se party na tri floora. Na glavnom flooru će Future Scope ugostiti Metodi Hristova, Gallyju, Mr. DJ Daria, Shipea te Lalitu Kali.

Metodi Hristov jedan je od DJ-eva i producenata koji navigira od techna do tech-housea i tako stvara svoj jedinstveni zvuk koji su prigrlili mnogi ljubitelji elektroničke glazbe. Uz njega, tu je i Gallyja koja sa svojim impresivnim i životopisnim bas linijama počinje rasti u glazbenoj sceni s pionir zagrebačke scene, Mr. DJ Dario, rezident i budno oko iza Future Scopea, Shipe te mlada techno sila, Lalita Kali popratit će večer svojim vatrenim setovima.

Drugi floor osiguran je za ljubitelje mekanijih ritmova stoga Future Scope dovodi osnivača Wigglea - Terryja Francisa koji je sa svojim projektom predstavio tech-house pravac. Francisu će se pridružiti i polovica Silicone Soula, Craig Morrison koji drži svoje mjesto pri samom vrhu scene, a osobito je njihovu strast zapazio i BBC Radio 1 Essential te Boiler Room.
Kao finalna imena na drugom flooru, stižu rezidenti Senno i Sin u b2b izdanju te Neroa.
Zadnji floor Boogaloo Black bit će nešto intimniji, a ritmove će prosuti E-Base, Matya, Looka te Igz.

Ulaznice za doček po cijeni od 130 HRK dostupne su u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima a mi ćemo podijeliti dva upada na našim društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku.

Load the next article
Loading...
Loading...