Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Sve je spremno za proslavu 20. godina Future Sound of Zagreba

Jubilarno izdanje u dva dana predstavlja posebne goste - Cristiana Varelu, Marka Nastića i Insolate te 25 poznatih domaćih DJ-eva raznih generacija

  • Mixmag Adria I Foto: Future Sound of Zagreb press/Facebook
  • 21 November 2019
Sve je spremno za proslavu 20. godina Future Sound of Zagreba

Future Sound of Zagreb, najdugovječniji, najveći i najpoznatiji domaći klupski festival elektroničke glazbe ove godine slavi jubilarnu 20-u godišnjicu. Uz, do sada, najveću i najglasniju produkciju, plesat će se dva dana zaredom (22. + 23. studeni 2019.) u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo koji se pokazao kao najbolja klupska lokacija u gradu koja jamči vrhunske produkcijske uvjete za održavanje FSOZ festivala.

Ovogodišnji jubilarni #FSOZ20YRS u dva dana predstavlja posebne goste: Cristiana Varelu, Marka Nastića i Insolate te 25 poznatih domaćih DJ-eva raznih generacija, od kojih su neki postavili temelje i dali veliki doprinos sceni u proteklih 20 i više godina. Tu su i mnogi drugi aktualni domaći top DJi/producenti raznih glazbenih stilova, kao i rezidenti iz nekoliko poznatih zagrebačkih klubova.

Na velikom otvaranju festivala, u petak 22. studenog, nastupat će FSOZ "All Stars Legends", petoro istinskih pionira domaće scene koji su dio ove FSOZ "20YRS" priče od njenih samih početaka pa sve do današnjih dana i koje svi dobro poznaju, a to su Frajman, Toxic, Kiki, Mary i Damir Ludvig.

Drugi dan, u subotu 23. studenog, organizatori ponosno predstavljaju veliki FSOZ "20YRS" spektakl. Pleše se od 22 - 12h na tri tematska floora: Techno/Fusion/Psytrance, uz nastupe 20 poznatih domaćih top artista i uz posebne i poznate goste iz Španjolske, Srbije i Hrvatske.
Ti posebni gosti i headlineri ovogodišnjeg FSOZ festivala su Cristian Varela, poznati španjolski techno virtuoz koji je nedavno obilježio 25 godina karijere s posebnim dokumentarcem “Music, Passion & Respect” te Marko Nastić, jedan od vodećih regionalnih DJ-a koji je također prošle godine sa svojim velikim "Retrospektaklom" proslavio 20 godina karijere pa su se tako i oni savršeno uklopili u ovu proslavu 20. FSOZ godišnjice.
Organizatori, kao šećer na kraju najavljuju i posebnu gošću, Insolate, najpoznatiju i trenutno najtraženiju hrvatsku techno divu, koja je također prisutna na domaćoj i internacionalnoj sceni već 20 godina.

Ulaznice možete nabaviti ovdje a službeni FSOZ trailer pogledajte - ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...