Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Party u najstarijem istarskom kamenolomu!

U subotu, 22. srpnja, očekuje vas Future Scope vs Balance w. GUY J, OXIA, CHRISTIAN CRAKEN na genijalnoj lokaciji Cave Romane u Vinkuranu

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 4 July 2023
Party u najstarijem istarskom kamenolomu!

Future Scope ekipa je udružila snage s vrhunskom Balance ekipom i stvorili su spektakularno glazbeno iskustvo. Cave Romane u Vinkuranu, najstariji istarski kamenolom pretvaraju u jedinstvenu party lokaciju, a spoj impozantnih stijena, prirodnih elemenata i elektronske glazbe stvorit će nevjerojatnu sinergiju koja garantira nezaboravni ples pod zvijezdama! Party je zakazan za subotu, 22. srpnja, a dolaze Guy J, Oxia i Christian Craken.

Guy J, izraelski talent, donosi progresivni zvuk koji istražuje dubine elektroničke glazbe. Njegovi eterični setovi donijeli su mu globalnu slavu s plesne perspektive, pokazujući jedinstveno majstorstvo DJ-inga kroz besprijekorno spajanje melodija kroz žanrove uz istovremeni showcase fantastične glazbene produkcije koju potpisuje.

Oxia, jedan od najcjenjenijih francuskih DJ-a i producenata s više od dvadeset godina karijere, osvaja ljubitelje elektroničke glazbe diljem svijeta svojim minimalističkim tech-house zvukom. Njegovi setovi su remek-djela isprepletena slojevima zvuka i prepoznatljivim hipnotičkim ritmom. Future Scope publika ga dobro poznaje i teško će se ikad zasititi njegovog talenta.

Christian Craken, brzorastući DJ i producentski as iz Bugarske, doslovno podiže atmosferu do vrhunca svojom glazbom. Ovo je ime koje polako, ali sigurno osvaja svjetsku scenu, a njegov talent iznenadio je zagrebačku publiku ove godine u veljači kada je nastupio u klubu Boogaloo.

Ulaznice potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...