Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Future Scope festival umjesto na Jarunu održat će se na zagrebačkom Velesajmu

Promjena lokacije je zbog loše vremenske prognoze, a organizatori su uspješno preselili cijelu produkciju festivala

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 9 May 2023
Future Scope festival umjesto na Jarunu održat će se na zagrebačkom Velesajmu

Ovaj vikend, 12. i 13. svibnja održava se Future Scope festival koji će tijekom dva dana trajanja okupiti zvjezdanu postavu legendi elektroničke glazbe svjetske i domaće scene. Umjesto planirane lokacije na Jarunu, zbog loše vremenske prognoze, festival je prebačen na zagrebački Velesajam gdje će se na impresivnu pozornicu popeti Jeff Mills, Derrick May i Paul Kalkbrenner te domaće techno snage - Petar Dundov, Kiki, Shipe, DJ Jock i Neroa.

Festival počinje u 19 sati, a trajat će do 4 sata ujutro, nakon čega slijedi nastavak na službenim after partyjima u klubu Boogaloo, koji će se održati 14. i 15. svibnja. Uz festivalsku narukvicu, cijena ulaznice za after party iznosi 7 eura, a za one bez narukvice 10 eura. After party prvog dana festivala započinje uz vrhunske zagrebačke DJ-eve kao što su E-Base, Matya, Senno i Sin, dok će drugi after imati čak sedam DJ-eva, među kojima su Bronski, Elena Mikac, Heryja, Neroa, Pablo Panda, Shipe i Toni Juranović.

Regularne, festivalske te VIP ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima, a mi dijelimo dvije ulaznice na našem Facebooku.

Load the next article
Loading...
Loading...