Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Paul Kalkbrenner uskoro prvi put u Zagrebu!

Rasprodano više od 500 VIP ulaznica

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 28 April 2023
Paul Kalkbrenner uskoro prvi put u Zagrebu!

Svega dva tjedna dijeli nas do prvog nastupa njemačke DJ zvijezde Paula Kalkbrennera na zagrebačkom Jarunu. Već sada je rasprodano više od 500 VIP ulaznica za set jednog od najpoznatijih DJ-a današnjice. On uz Jeffa Millsa, Derricka Maya i druge nastupa 12. i 13. svibnja na 21. izdanju Future Scopea. Ovaj dvodnevni techno događaj okupit će zvjezdanu postavu legendi elektroničke glazbe svjetske i domaće scene.

Kalkbrenner se smatra jednim od najcjenjenijih DJ-a i producenata na svijetu. Njegov nastup održat će se u subotu, 13. lipnja na Velikom jarunskom jezeru. Pionir je njemačke techno scene, prikupio je ogroman kult sljedbenika zahvaljujući svojoj bogatoj i hvaljenoj diskografiji. Njegova najpopularnija i najuspješnija pjesma do danas, “Sky and Sand”, objavljena 2008., postala je veliki hit u Njemačkoj i svijetu, a pojavila se i u kultnom njemačkom filmu “Berlin Calling”, koji govori o techno DJ-u koji se bori s ovisnošću i slavom, a u kojem je Kalkbrenner igrao glavnu uloge te za koji potpisuje soundtrack. “Sky and Sand”, prodana u više od 200.000 primjeraka, dosegnuvši platinastu nakladu i bila je dugo na vrhu glazbenih ljestvica u državama kao što su Belgija i Njemačka. Uspjeh filma pomogao je uzdizanju Kalkbrennerove karijere i on je vrlo brzo postao jedno od najpoznatijih imena na svjetskoj sceni elektroničke glazbe.

Kalkbrennerovi setovi poznati su po svojoj energiji, emocijama i plesu, čineći nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje elektronske glazbe. Njegova predanost zanatu očituje se u ogromnom broju sati koje provodi usavršavajući svoje setove. Poznat je po svojoj pedantnosti i besprijekornom spajanju pjesama iz širokog spektra žanrova, stvarajući jedinstveni zvuk koji je potpuno njegov.

Uz Kalkbrennera, u petak, 12. lipnja nastupa zvjezdana postava techna - Jeff Mills i Derrick May, dvojica utemeljitelja i legendi detroitske techno glazbe, te hrvatski techno pioniri Petar Dundov i DJ Kiki. Subotnjem headlineru, Kalkbrenneru, pridružit će se domaći techno talenti Shipe, DJ Jock i Neroa koji će pružiti nezaboravno iskustvo za stare i nove fanove Future Scope programa.

Regularne, festivalske te VIP ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima, a organizatori pozivaju ljubitelje glazbe da svoje ulaznice kupe što prije.

Load the next article
Loading...
Loading...