Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Herceg najavljuje neovisni label HRCG, novi EP 'SLAVIA', kao i event koji prati to izdanje

EP uključuje i Volsterov remiks

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 18 April 2023
Herceg najavljuje neovisni label HRCG, novi EP 'SLAVIA', kao i event koji prati to izdanje

DJ i producent Herceg odlučio je pokrenuti neovisni label nazvan HRCG, na kojem planira objavljivati snimke sa gostujućim remixevima ekskluzivno na Bandcampu. Kao jedno od prvih izdanja je i njegov EP, nazvan "SLAVIA”, a koji je, kako kaže, inspiriran gradom Pulom, regijom i nekim starim vremenima što se može i zaključiti kad se spoje imena prve snimke "YUGO" i ime samog EP-a. Druge dvije stvari, "ROJ.C", su, kaže, u biti isti semplovi samo u malo drugačijem aranžmanu. Izdanje uključuje i remiks Volstera: “On je, između ostalog trenutno jedan od angažiranijih i cijenjenijih techno producenata u regiji, i on zaokružuje priču”, kaže Herceg.

Osim toga, Herceg najavljuje i event u u pulskom Kotaču, Walls, koji je na rasporedu 28.4. Tema eventa je 'old school vs. new school'. “Planiramo spojiti to dvoje kroz nastupe vinil DJ-a kao i live nastup sa ritam mašinama”, kaže nam Herceg. Old school boje brani stari pulski lisac, DJ MAKE, dok su predstavnici new schoola, dvojac iz Looking For ekipe, Ducky na mašinama i Veli Jože. Sam Herceg u sredini spaja novo i vječno svojom kolekcijom a tu je i Glocke poznat po nerijetko odsviranim 24 satnim afterima, stilski neograničen, a uvijek naginje ka energičnom. “Fun fact je da mi je baš taj isti Glocke otvarao event prije pet godina, dok je danas bez razmišljanja na zatvaranju”, zaključuje Herceg.

EP 'SLAVIA' izlazi 5.svibnja i potražite ga OVDJE, event provjerite OVDJE a sve ostale vijesti koje ima Herceg pratite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...