Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Provjerite line-up ovogodišnjeg izdanja Hideouta

Od 23. do 27. lipnja plesat ćemo u čak pet klubova na Zrću

  • Mixmag Adria/Facebook (press)
  • 23 May 2024
Provjerite line-up ovogodišnjeg izdanja Hideouta

Hrvatski raj housea i techna, kako mnogi nazivaju Hideout festival, ni ove godine nije razočarao svojim osebujnim line-upom koji ujedinjuje ljubitelje elektroničke glazbe.

Od 23. do 27. lipnja plesači i plesačice će zaplesati u čak pet klubova na hrvatskoj Ibizi, Zrću te će uz to svoj festival zaokružiti i beach partyjima te partyjima na brodu. Jedni od najjačih line up-ova pripasti će Papayi koja će u nedjelju započeti uz Surusinghea, Nicolu Beara, I. Jordana te Joya Orbisona čiji glazbeni opus seže od housea, dubstepa do UK junglea i garagea. Kao posebni gosti ističu se i Bicep koji stižu sa svojim CHROMA AV/DJ setom koji će nas lansirati u drugu dimenziju. Dok će Papaya grmiti uz UK sound, Noa će u nedjelju zaživiti uz techno vibracije pa će tako ugostiti Big Rega,BLK, Kiimi, Partiboi69, Simonea te jedno od brzorastućih imena na techno sceni, VTSS. Euphoria će svoj fokus prepustiti drum’n’ bassu i zaplesati uz Disruptu, Skeptica, Hotbabe93 te Y U QT, a moramo napomenuti da ni nedjelja neće biti labava za Aquarius uz Conductu, Flavu D, North Basea, Hybrid Minds te Boua.

Uz ovako masivan i moćan početak, Hideout će sa sigurnošću pružiti vrhunsku zabavu. Nakon otvorenja, posebno će se istaknuti imena koja će nastupati nadolazeće dane, a radi se o Alanu Fitzpatricku, Mall Grabu, Ewanu Mcvicaru, Kettami, Prospi, Dannyju Howardu, Gorgon Cityju, Jakkobu te mnogim drugima. Koliko je Hideout popularno odredište govori i činjenica da je gotovo 90% party brodova rasprodano, a samo neke od njih zapaliti će Prospa, Mall Grab b2b Effy, Kettama & Friends, Sam Divine, Solardo, Skream, Max Dean b2b Luke Dean te mnogi drugi.

5 noći vrhunske zabave u klubovima te na brodovima čini Hideout privlačnom party destinacijom kojoj se veselimo. Ulaznice su dostupne direktno na stranici Hideouta, a uz njih možete osigurati i smještaj. Posjetitelji će osim uz dobru glazbu, moći uživati i u vožnjama jet skijem, bananom, bungee jumpingu, ali i odmoriti uz masažu. Za one koji ne žele posustati od svog zdravog načina života, tu je i teretana nanplaži. Neka odbrojavanje do Hideouta započne!

Load the next article
Loading...
Loading...