Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Hivemind i Algorand kupili Napster

Hivemind je također nedavno objavio da su sudjelovali u ponovnom pokretanju Limewirea kao NFT platforme

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 19 May 2022
Hivemind i Algorand kupili Napster

Digitalni glazbeni servis Napster su po drugi put u manje od dvije godine kupile dvije Web3 tvrtke, Hivemind i Algorand. Osim toga, Hivemind je objavio da su sudjelovali u ponovnom pokretanju Limewirea kao NFT platforme. Napster Grupa je vijest objavila nedavno te su uz to dali i više informacija o konzorciju investitora koji uključuje ATC Management, BH Digital, G20 Ventures i druge.

Prije toga, 2020. godine, MelodyVR je kupio Napster s vizijom kombiniranja Napsterove reputacije kao pionira digitalnog glazbenog servisa s tehnologijama VR-a - međutim, od tog plana nije bilo ništa.

Osnivač Hiveminda Matt Zhang rekao je na LinkedInu: “Dragi prijatelji, s uzbuđenjem možemo podijeliti da smo preuzeli Napster Group u privatnost i da ćemo kultni glazbeni brend dovesti na Web3. U Hivemindu vjerujemo u razvoj teze i izgradnju trajne vrijednosti. Glazba x Web3 jedan je od najuzbudljivijih prostora na koje smo naišli, a mi smo oduševljeni suradnjom s Emmy Lovell i mnogim talentima kako bismo otkrili vrijednost za cijeli ekosustav i revolucionirali [sic] kako umjetnici i obožavatelji uživaju u glazbi. Pratite nas za daljne vijesti.”

Ovaj potez naglašava povećanje suradnje između digitalnih glazbenih servisa i Web3 usluga, koje se temelje na blockchain tehnologiji.

Load the next article
Loading...
Loading...