Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Honey Dijon predstavila spot za novi singl ‘It’s Quiet Now’

Stvar je s albuma 'Black Girl Magic' koji je upravo objavljen

  • Mixmag I Foto: RICARDO GOMES
  • 22 November 2022
Honey Dijon predstavila spot za novi singl ‘It’s Quiet Now’

Honey Dijon upravo je za Defected Records' Classic Music Company objavila svoj drugi album, 'Black Girl Magic', koji prati potpuno novi glazbeni video s Dope Earth Alienom. Video za pjesmu 'It's Quiet Now' je režirao pjevač i vizualni umjetnik iz LA-a,Cor.ece a prati dvoje protagonista, koje glume Clare Richè i Brandon Lucas, s namjerom da istakne 'intimna i emotivna' iskustva trans žena.

“Ono što mi je bilo najvažnije prilikom režiranja spota ‘It’s Quiet Now’ bilo je ispričati priču koja nije samo otkrivajuća i sirova, već i osnažujuća za protagonista,” rekao je redatelj Cor.ece. “Svjedočimo miru koji je zaslužen – i za koji se bori. Mislim da nikad nije previše veličanja ljubavi prema samom sebi... 'It's Quiet Now' već je jedna od onih posebnih pjesama koje nisu samo za plesni podij, već i pričaju priču.” Dodao je da su on i Honey “htjeli oživjeti ovu priču” u samo tri minute. “Dobivamo puni krug od boli preko romantike do istinskog oslobođenja”, rekao je.

Glazbeni video prati drugi album Honey Dijon, nakon 'The Best Of Both Worlds' iz 2017. Album od 15 pjesama uključuje izvođače među kojima su Channel Tres, Mike Dunn i Josh Caffe. “Ovaj album je posvećen ljubavi. Ljubav prema glazbi, zajednici, ali prije svega ljubavi prema sebi”, objasnila je Dijon. “Biti vjeran onome što jesi unatoč svemu drugome i imati hrabrosti neustrašivo voljeti.”

'Black Girl Magic' možete nabaviti OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...