Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Jamie XX remiksirao stvar 'GMT' kolege Olivera Sima

Njegova verzija uključuje sample stvari 'Smile' Briana Wilsona kao i produkciju Floating Pointsa

  • Mixmag I Foto: LAURA JANE COULSON i ROSIE MARKS
  • 25 August 2022
Jamie XX remiksirao stvar 'GMT' kolege Olivera Sima

Pjesmu 'GMT' Olivera Sima remiksirao je kolega iz grupe The xx, Jamie xx. Simov 'GMT' izašao je prošlog mjeseca i bit će dio njegovog debitantskog albuma 'Hideous Bastard' koji izlazi 9. rujna, u produkciji Jamie xx. Simov solo album također uključuje singlove 'Romance With a Memory', 'Fruit' i vokale Jimmyja Somervillea u 'Hideous'.

Ovaj je Jamiejev prvi remiks u pet godina a koristi sample stvari 'Smile' Briana Wilsona kao produkciju Floating Pointsa. Prethodni Jamiejevi remiksi bili su za izvođače kao što su Radiohead, Adele, Four Tet i Florence and The Machine, dok je posljednji bio 2017. kada je preradio pjesmu The xx 'On Hold'. Ranije ove godine, Jamie je objavio vlastiti singl 'Let's Do It Again'.

Simov nadolazeći album inspiriran je horor filmovima, a poslužit će i kao soundtrack za novi queer horor kratki film pod nazivom 'Hideous' redatelja Yanna Gonzaleza sa Simom u glavnoj ulozi. Jimmy Somerville, drag queen Bimini Bon Boulash i Jamie xx također će glumiti u filmu koji će se emitirati ekskluzivno na MUBI-ju od 8. rujna dok će live screening imati 6. rujna u Londonu, 7. rujna u Berlinu, 10. rujna u Tokiju te opet 12. rujna u Londonu.

Poslušajte remix pjesme 'GMT' u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...