Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Joseph Capriati se udružio s UNICEF-om za pomoć djeci u Ukrajini

Prihod će biti namijenjen djeci, osiguravajući im pristup hrani, vodi i kutijama prve pomoći

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 9 May 2022
Joseph Capriati se udružio s UNICEF-om za pomoć djeci u Ukrajini

Joseph Capriati se udružio s UNICEF-om kako bi pokrenuo jednokratni event pod nazivom 'Joseph Capriati i prijatelji', a sav prihod namijenjen je za više od 7 milijuna djece koja su trenutno u Ukrajini, osiguravajući im pristup hrani, vodi i odgovarajućoj pomoći.

Događaj će se održati 28. svibnja u Napulju, uz potporu gradonačelnika i vijeća regije, koji su ujedno i sponzori.Event je otvoren za javnost i slijedit će raspored koji uključuje niz edukativnih događanja, a kasnije i glazbu. Sve počinje u podne, uključuje radionice, panele i diskusije s raznim profesionalcima iz klupske sfere na kojima će se raspravljati o glavnim društvenim temama koje utječu na najmlađe članove svjetske populacije.

Od kasnog poslijepodneva do ponoći svirat će se glazba - nazvana “u središtu velikog čina ljubavi” - s postavom koju je kurirao Capriati, koji će također nastupati. Cijeli line-up se tek treba objaviti, no od za sad poznatih imena tu su Luigi Madonna, Gaetano Parisio i Agents of Time a najavljen je i live nastup “vrlo posebnog gosta”.

Uz sav prihod od događanja i glazbe koji će biti namijenjen UNICEF-u, dijelovi će biti namijenjeni i drugim lokalnim dobrovoljnim udrugama koji također pomažu mladima u Ukrajini. Ulaznice za event 'Joseph Capriati i prijatelji' su dostupne i možete ih nabaviti OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...