Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: GIGEE

Današnja gošća nam je poljska techno DJ-ica i producentica koja je nedavno objavila hvaljeni EP “Berlin” koji možete i osvojiti!

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 7 May 2022
My Top 3 Essentials: GIGEE

Novi nastavak rubrike My Top 3 Essentials donosi razgovor s poljskom DJ-icom i producenticom Gigee. Na sebe je obratila pažnju s brojnim ključnim izdanjima za berlinsku izdavačku kuću KATERMUKKE koja dolaze uz njezino prethodno izdanje za Mobilee 'Lullaby', koje je izašlo 2020. Njezinu glazbu podržali su Sébastien Léger, Sasha, Pete Tong & Sarah Story na BBC Radio 1. Nedavno je objavila i hvaljeni EP s tri stvari, “Berlin” koji možete nabaviti OVDJE a troje sretnika ga mogu i osvojiti, o čemu doznajte više na našem Facebook pageu.

U međuvremenu poslušajte koje to tri stvari Gigee obavezno vrti u svojim setovima i zašto!

1. Marcel Dettmann, Ben Klock - Phantom Studies

Ova stvar ima toliko toga, zarobi vas na samom početku i ima toliko karakterističnih zvukova. Briljantna je. Možete osjetiti taj hladni berlinski industrijski touch, ali ipak vrlo raznolik u pogledu cijele strukture. Vjerojatno moj vječni favorit ovog legendarnog dvojca.

2. Rampa - Necesitty

Ovdje izvire moja melankolična priroda ;) Volim varirati s tempom u svojim setovima, volim usporiti ponekad; slojevitost i progresija su sve. Ovu stvar vrtim vrlo često. Živjela “Rampa”, ne mogu je se zasititi!

3. Moby - Porcelain (Luca Agnelli remix)

Vjerojatno jedna od mojih omiljenih pjesama za zatvaranje seta. Vrlo je moćna, ali sadrži mnoštvo emotivnih vokalnih momenata s apsolutnim remek-djelom u vidu melodijske linije maestra Mobyja, koja je bezvremenska... i uvijek funkcionira. Svaka čast Luci Angelliju što je napravio ovakav bomba remix. Obožavam ga!

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine...

Load the next article
Loading...
Loading...