Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Doživite svoje 'Ljeto za pamćenje'

Provjerite kampanju koja mladima pruža priliku da ovo ljeto provedu uz nezaboravne glazbene doživljaje i raznolike evente

  • Mixmag Adria/Promo
  • 27 June 2024
Doživite svoje 'Ljeto za pamćenje'

Upravo je krenula kampanja posebno osmišljena za generaciju Z, “Ljeto za pamćenje”. Iza kampanje stoji Hrvatski Telekom, a cilj je da generaciji poznatoj po svojoj nostalgiji i želji za stvaranjem trajnih uspomena, pruži priliku da ovo ljeto provedu uz nezaboravne glazbene doživljaje i raznolike evente.

Generacija Z, koja iznimno cijeni autentične i nezaboravne trenutke tijekom ljeta voli stvarati uspomene koje ostaju s njima cijeli život. Ljeto je vrijeme kada se mladi najviše povezuju s prijateljima i zajednicom kroz različite aktivnosti i događanja. Kampanja “Ljeto za pamćenje” odgovara na ovu potrebu, nudeći bogat program koji obuhvaća širok spektar aktivnosti i događanja, pružajući mladima priliku za povezivanje s glazbom, modom i kulturom na jedinstven i poseban način.

Kultura mladih kroz glazbu i modu

Glazba i moda nisu samo prolazni trendovi, već ključni elementi koji definiraju kulturu mladih, omogućujući im da izraze svoj identitet i podijele zajedničke trenutke s vršnjacima. Kroz pažljivo osmišljene događaje i aktivnosti, kampanja “Ljeto za pamćenje" nastoji mladima pružiti iskustva koja će pamtiti cijeli život, potičući ih da stvaraju nove uspomene dok se zabavljaju i uživaju u ljetnim mjesecima.

Upravo zbog toga, Electronic Beats je ovoga ljeta, u suradnji s berlinskim brendom Superconscious, lansirao capsule kolekciju modnih dresova, naziva 'Higher State'. Ovo je Hrvatskom Telekomu i Electronic Beatsu treća po redu suradnja na lansiranju mercha, prethodno su surađivali s brendovima Misbhv i A Better Mistake. Tim je povodom Hrvatski Telekom organizirao i lokalni editorial shooting navedenih dresova, pod kreativnim vodstvom agencije 404, uz modele Miju Čičak - Miach, Polinu Meixner i Ivana Godinu - Goca R.I.P. (Kukus i Luzeri).

Glazbeni doživljaji i natječaji tijekom ljeta

Kroz cijelo ljeto, Hrvatski Telekom mladima će pružiti brojne prilike za razne glazbene doživljaje. Prva je u nizu mogućnost nastupanja na Electronic Beats stageu festivala Beat na moru. Electronic Beats po prvi će put biti dio glazbenog festivala Beat na moru, u organizaciji yem-a, koji će se održati od 22. do 24. kolovoza u Punatu na otoku Krku. Za više informacija o nagradnom natječaju kliknite OVDJE.

Također, priliku za osvajanja 'Higher State' modnih nogometnih dresova i sudjelovanja u ostalim mnogobrojnim nagradnim natječajima u sklopu kojih se mogu osvojiti ulaznice za Beat na moru te meet&greet s popularnim glazbenicima, ali i ulaznice za brojne festivale i jedinstvene provode diljem Europe, pratite TikTok Hrvatkog Telekoma te Magenta Moments program u Moj Telekom aplikaciji.

Load the next article
Loading...
Loading...