Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pogledajte novi trailer za Netflixov dokumentarac o Kanyeu Westu

'jeen-yuhs: A Kanye Trilogy' izlazi u veljači

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 11 January 2022
Pogledajte novi trailer za Netflixov dokumentarac o Kanyeu Westu

Izašao je novi trailer Netflixovog dokumentarca o Kanyeu Westu, jeen-yuhs: A Kanye Trilogy. Prvi dio trebao bi biti pušten u kina 10. veljače, a na Netflixu 16. veljače. Taj trodjelni dokumentarac radio se više od 21 godine a prikazat će Yeov život kao i neke njegove nikad prije viđene snimke.
U najnovijem teaseru vidimo isječke sa snimanja albuma 'DONDA' zajedno sa starijim snimkama, uključujući i snimak kako mu se zatvaraju čeljust nakon prometne nesreće 2002. koja je inspirirala pjesmu 'Through The Wire'. West u traileru kaže: “Poput Boga, upravo ću ti predati svijet, samo znaj da ti ga mogu oduzeti u svakom trenutku.”

Dokumentarac su režirali Clarence "Coodie" Simmons i Chike Ozah, poznatiji kao Coodie & Chike koji su radili na glazbenim spotovima za Eryku Badu, Pitbulla, Mos Defa i Lupe Fiascoa. Film će premijerno biti prikazan na Sundance Film Festivalu 2022. ovog mjeseca gdje je najavljen ovako: “Kanye West u tri čina. Priča izvan kultne glazbe, intimna i empatična kronika koja sadrži nikad prije viđene snimke iz 21 godine života jedne zadivljujuće figure.”

Pogledajte najnoviji trailer u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...