Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kathy Brown najavila novi singl "Turn Me Deeper", prikuplja sredstva za liječenje od raka

Omiljena house vokalistica sudjeluje na pjesmi zajedno s Markom Knightom, Wh0 i Jamesom Hurtom

  • Mixmag/YouTube
  • 15 January 2024
Kathy Brown najavila novi singl "Turn Me Deeper", prikuplja sredstva za liječenje od raka

Izdavačka kuća Toolroom Records planira izdati novi singl 'Turn Me Deeper', s Kathy Brown — a sav prihod ide za potporu omiljenoj house pjevačici u liječenju raka. Pjesma bi trebala izaći 19. siječnja, a sadrži Kathyne prepoznatljive vokale u produkciji koju potpisuju Wh0, Mark Knight i James Hurr.

Prihod od singla ići će GoFundMe kampanji za Kathy Brown, koju je u listopadu prošle godine pokrenula njezina kći Chanta Joyner nakon što je pjevačici pjesme 'Turn Me Out' dijagnosticiran 4 stadij raka pluća. Na stranici GoFundMe, Joyner je napisala o izazovima s kojima se njezina majka suočila od njezine dijagnoze: "Bez mogućnosti nastupa uživo, male su ili nikakve šanse za zaradu. Moja majka dala je srce i dušu pozornicama i plesnim podijima diljem svijeta više od trideset godina, a sada treba vašu ljubav i podršku više nego ikad.”

Tijekom karijere, Brown se etablirala kao jedna od najomiljenijih house vokalistica, nastupajući na desecima house i klupskih singlova s drugim plesnim velikanima kao što je, primjerice, David Morales. Podrijetlom iz Južne Karoline, Kathy Brown preselila se u New York kako bi pjevala u Gospel zboru kasnih 1960-ih prije nego što je postigla uspjeh kao glavna pjevačica grupe Praxis. Njezina pjesma 'Joy' s Davidom Moralesom naširoko se smatra jednom od najboljih house stvari svih vremena.

Podržite GoFundMe kampanju OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...