Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kavinsky nakon osam godina objavio novi singl, 'Renegade'

Nakon gotovo desetljeća čekanja, francuski sythwave umjetnik Kavinsky objavio je novu glazbu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 22 November 2021
Kavinsky nakon osam godina objavio novi singl, 'Renegade'

Francuski producent, DJ i glumac Kavinsky objavio je svoj prvi singl pod nazivom 'Renegade', osam godina nakon svog LP-ja 'OutRun' iz 2013. Nova pjesma uključuje vokale Cautious Claya koji je zajedno s koproducentima Victorom le Masneom i Justiceovim Gaspardom Augéom napisao pjesmu u Motorbass studiju u Parizu. Pjesma će se pojaviti na Kavinskyjevom nadolazećem drugom albumu 'Reborn' čiji datum izlaska još uvijek nije poznat.

Kavinsky se proslavio svojom pjesmom 'Nightcall', s remiksevima od Breakbota i Robotakija, a pojavila se i u filmu 'Drive'. Pjesma 'Nightcall' prvi put je izašla na EP-ju uz 'Pacific Coast Highway', a onda je ponovno objavljena na debitantskom LP-ju 'OutRun' iz 2013. Od tad Kavinsky nije objavljivao novu glazbu.

Godine 2013. je za Interview Magazine govorio o albumu ‘OutRun’: “Pa, svi misle da radim na albumu od 2006. ili 2007., ne znam zašto. Ljudi ne mogu razumjeti da radiš EP iz zabave. Nikada nisam osjećao pritisak da napravim album ali mi je moj producent rekao da mi treba LP jer će se ljudima svidjeti. To je bilo 2010., otišao sam u studio i radio na glazbi, i odlučio sam pozvati SebastiAna da producira nekoliko pjesama. Stvarno poznajem tog tipa, i naravno da mi se jako sviđa to što radi, a on je tip s kojim znam da mogu raditi. Ne želim ići u studio s velikim seronjom, samo zato što je talentiran. Moram biti u studiju s dečkom kojeg volim.”

Load the next article
Loading...
Loading...