Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Netflix radi na filmu o bendu Gorillaz

Ili riječima Damona Albarna: “Više smo u svijetu Studija Ghibli”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 22 November 2021
Netflix radi na filmu o bendu Gorillaz

Još od 2019. nagađa se kako “postoji” film o bendu Gorillaz no tek je ovih dana došla i službena potvrda. U intervjuu sa Zaneom Loweom na Apple Musicu 1, frontmen Gorillaza Damon Albarn potvrdio je vijest o snimanju dokumentarca rekavši: “Danas poslijepodne imamo sesiju pisanja u Malibuu. Stvarno je uzbudljivo to učiniti. To je nešto što želimo učiniti već jako dugo. Prošlo je kroz toliko inkarnacija... Gorillaz rade film. A Netflix, ne znam (...) jednostavno je genijalno koliko su sveprisutni. Čini se kao da su dobar kreativni tim, zar ne?”

Nikakvi detalji o filmu nisu poznati, ali Albarn je rekao: “Vidim da puno ljudi ovih dana rade animirane videe, ali mislim da oni zapravo ne dotiču kvalitetu naših”, te je dodao: “Više smo u svijetu Studija Ghibli.”

Netflix je nedavno surađivao s brojnim artistima na stvaranju dokumentarnih filmova o njihovom radu, od Notorious B.I.G.-a pa do Beyonce.

Albarn je govorio i o svom novom solo albumu 'The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows' koji je izašao prošli tjedan. Ranije ovog mjeseca Gorillaz su ponovno izdali svoj sedmi album, a audiovizualni projekt 'Song Machine Live' bit će u kinima 8. prosinca, samo jedan dan, kako bi proslavili svoju 20. godišnjicu. Ulaznice su još uvijek dostupne a soim toga, možete unaprijed naručiti njihov super deluxe vinil boxset.

Load the next article
Loading...
Loading...