Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Objavljen novi film o KLF-u

Po prvi put se može i streamiti njihova glazba a najavljena su i nova izdanja

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 11 January 2021
Objavljen novi film o KLF-u

Upravo je objavljen novi film pod nazivom “Welcome to the Dark Ages” o anarhičnom elektroničkom dvojcu KLF, koji je slavno izbrisao cijeli svoj zadnji katalog i spalio milijun funti 1994. godine. Film prati dvojac, koji čine Bill Drummond i Jimmy Cauty, u njihovim pokušajima da naprave ogromnu piramidu od kremiranih ostataka mrtvih ljudi.

Projekt se zove “People’s Pyramid”, gradit će se od 34.592 cigle, a svaka će sadržavati ostatke mrtve osobe izrađene postupkom nazvanim MuMufication.

U priopćenju o filmu se navodi: “Postavili su rok do 2023. godine kako bi pronašli stalno mjesto za 23 metra visoku piramidu, koja će sadržavati 34.952 cigle, a dovršavanje bi moglo potrajati više od 200 godina.” Do sada se 3.000 ljudi prijavilo za Mumifikaciju. Da biste saznali više o tome, posjetite mumufication.com.

Cijeli film možete kupiti ili iznajmiti ovdje a u nastavku pogledajte najavu.

Glazba KLF-a, koja očito nije zauvijek uništena kako su tvrdili, također je prvi put dostupna na streaming platformama. Kompilaciju pod nazivom “Solid State Logik 1” koja sadrži njihove klasike objavljene između 1998. i 1991. godine sada možemo slušati bez problema.

Izjava na YouTube Musicu ukazuje na to da slijedi još izdanja, napominjući da je rad KLF-a “prisvojen ... kako bi se u pet poglavlja ispričala priča koristeći streaming”, s navedenim pet naslova “poglavlja”, uključujući “Solid State Logik" (Dijelovi 1 i 2)”.

“Solid State Logik 1” streamajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...