Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Stiže knjiga o albumu 'Discovery' Daft Punka

Uključuje ekskluzivne intervjue oko tog hit albuma

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 8 June 2021
Stiže knjiga o albumu 'Discovery' Daft Punka

Ovog rujna u prodaju dolazi knjiga koja se temelji na albumu “Discovery” Daft Punka. Zove se “Daft Punk's Discovery: The Futur Unfurled”, a autor je glazbeni novinar i književnik Ben Cardew koji piše o najpoznatijem albumu poznatog dvojca. Par je u veljači ove godine prestao s djelovanjem nakon 28 godina, a raskid suradnje najavili su putem osmominutnog Facebook videa pod nazivom “Epilogue”. Knjiga o “Discoveryju” napisana je prije nego što se francuski dvojac razišao, pa je naknadno ubačena i ta informacija.

Pročitajte i ovo: 12 najboljih spotova Daft Punka

Objavljena putem Velocity Pressa, knjiga bi trebala sadržavati više od 25 intervjua, kao i neobjavljene razgovore s dvojcem. “'Discovery' Daft Punka je ploča koja je gledala u budućnost i svidjelo joj se ono što je vidjela. To je album koji je predvidio eksploziju elektroničke glazbe, YouTube i kraj privatnosti, vraćajući soft rock u modu”, piše u najavi knjige.

Odajući počast bendu koji je oblikovao elektroničku glazbu tijekom gotovo tri desetljeća, Ben Cardew sastavlja uspomenu na najcjenjenije djelo Daft Punka. “To je globalni pogled na 'Discovery' kao kulturni fenomen, postavljajući album u središte kulture slavnih, fan klubova, videa i glazbene djelatnosti, istovremeno istražujući njegov duboki glazbeni utjecaj”, stoji na službenoj stranici.

Knjiga “Daft Punk’s Discovery: The Future Unfurled” bit će dostupna u mekim koricama te kao e-knjiga od ovog rujna. Kupite je ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...