Menu
Home Novosti Menu
Novosti

'House Masters' Frankieja Knucklesa prvi put na vinilu!

Sav prihod od ovog limitiranog izdanja donirat će se Frankie Knuckles Foundationu

  • Mixmag
  • 29 March 2024
'House Masters' Frankieja Knucklesa prvi put na vinilu!

Defected Records objavio je limitirano vinilno izdanje kompilacijskog albuma Frankieja Knucklesa, "House Masters". Podijeljen u 'Volume One' i 'Volume Two', izdanje uključuje brojne Knucklesove klasike i remikse kao što su ‘Your Love’, ‘The Whistle Song’ i remikse za Chaku Khan i Sounds of Blackness.

Prvi put objavljen 2015. godine, “House Masters” vinil dolazi nakon početnog digitalnog i CD izdanja, međutim više nije dostupan ni u jednom formatu zbog ograničenja licenciranja. Ovo limitirano izdanje obilježava i 10 godina od smrti pionira House glazbe, a sav prihod od izdanja donirati Frankie Knuckles Foundationu, kao i kad je prvi put objavljen. Zaklada se fokusira na glazbu u školama, LGBTQIA+ mlade, probleme beskućništva, istraživanje AIDS -a, između ostalog.

Frederick Dunson, osnivač, predsjednik i izvršni direktor Frankie Knuckles Foundationa, podijelio je: “Frankie Knuckles, kojeg mnogi smatraju jednim od arhitekata House glazbe, još uvijek je vrlo utjecajan za nove generacije. Otkako nas je napustio prije deset godina, i dalje svjedočimo nevjerojatnom poštovanju i ljubavi prema njegovom nasljeđu, koje je i razlog zašto zaklada Frankie Knuckles postoji.” Osim toga, Dunson je rekao: “I mi ga i nastavljamo poštovati kroz rad zaklade, podržavajući inicijative u glazbenom obrazovanju, AIDS -u i istraživanju dijabetesa, prevenciji i LGBTQIA+ beskućništvu mladih, čime se i on bavio. Ovo komemorativno vinilno izdanje 'House Masters' u suradnji s Defectedom, to će nam i dalje omogućiti!” Defected također planira objavljivanje posebnog izdanja Faith magazina u čast Frankieja Knucklesa, koji će na 40 stranica dokumentirati njegov život i veliki utjecaj.

Ograničeno izdanje 'House Mastersa' dostupno je za kupnju OVDJE. Saznajte više o utjecaju Frankieja Knucklesa u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...