Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Leeroy Thornhill iz Prodigyja najavio memoare

Bit će ovdje zanimljivih priča...

  • Mixmag/Instagram
  • 10 May 2024
Leeroy Thornhill iz Prodigyja najavio memoare

Leeroy Thornhill iz Prodigyja podijelio je detalje o svojim nadolazećim memoarima, Wildfire: My Ten Years Getting High in the Prodigy”. Knjiga će sadržavati do sad nikad prije viđene fotografije snimljene tijekom strelovitog rasta grupe grupe i dokumentirat će Leeroyeva iskustva od 1990. do 2000. godine, kao člana i utemeljitelja grupe.

Thornhill, koji je u bendu bio DJ, plesač i klavijaturist, kaže: "Wildfire dijeli osobne slike i sjećanja iz prvih 10 godina uspona Prodigyja. Neusporediva energija koja se brzo širila diljem svijeta opijajući ekipu svojim jedinstvenim zvukom i live showom.”

“Vrijeme nikog ne čeka, ne trepneš i prođe 30 godina” nastavlja. “Moje vrijeme s bendom kao da je bilo jučer, to glazbeno putovanje čiji sam bio dio, sve je to urezano u mojoj duši. Živite život, vjerujte, znajte svoju snagu, ostvarite.”

Bend je u knjizi opisan kao “rave pioniri čiji je zvuk obuhvaćao hip hop, punk i rock”, sa slikama iz Leeroyeve osobne arhive koje su zabilježile “divlju energiju, ekstazu i napuštanje od trenutka kada su izbacili svoj prvi hit 'Charly', kroz tri albuma koji su postali soundtrack cijelog desetljeća."

Knjigu će objaviti White Rabbit Books, a 1500 primjeraka očekue se u rujnu 2024. godine. Za pred narudžbe kliknite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...