Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

U LEGO biopicu Pharrella Williamsa, 'Piece by Piece', pojavit će se i Daft Punk

Kendrick Lamar, Busta Rhymes, Jay Z i Snoop Dogg također će glumiti u filmu

  • Mixmag/FOCUS FEATURES
  • 5 September 2024
U LEGO biopicu Pharrella Williamsa, 'Piece by Piece', pojavit će se i Daft Punk

Na filmskom plakatu nadolazećeg LEGO biopica Pharrella Williamsa, 'Piece by Piece', vidi se i Daft Punk. Dvojac je već surađivao s Pharrellom na zajedničkom hitu 'Get Lucky' iz 2013. godine, koji se također nalazi u traileru filma.

'Piece by Piece' slijedit će Pharrellov život od djetinjstva u Virginiji do njegove glazbene karijere, a sve dramatizirano u LEGO formi. Osim Daft Punka, u filmu će pojaviti i Jay Z, Busta Rhymes, Kendrick Lamar, Snoop Dogg, Timbaland, Justin Timberlake i Gwen Stefani. Koproduciran od samog Pharrella, film će također sadržavati niz njegovih klasika ali i nekoliko novih pjesama.

Redatelj filma, Morgan Neville, rekao je za Variety: “Postoji toliko sjajnih likova, od Snoopa do Daft Punka, svi su ti različiti ljudi nevjerojatni u LEGO-u. Kad vidite kako će izgledati studio, boom boxovi, gramofoni... to nije do sad bilo napravljeno! Bio je to sjajan, kreativni izazov.”

Tijekom prošlog vikenda, film je imao svoju svjetsku premijeru na Filmskom festivalu Telluride u Coloradu. Kritičari su ga jako hvalili, poput Petea Hammonda iz Deadlinea koji kaže da biopic ostavlja s “nadom i gomilom pjesama koje vam neće moći izaći iz glave.” Osim toga je dodao: “Je li to dokumentarni film? Biopic? Animirani film? Mjuzikl? Sve zajedno... - i još mnogo toga. Williams i Neville su sve razdvojili i onda ponovno spojili u pravo malo savršenstvo”, zaključuje Hammond.

'Piece by Piece' dolazi u kina u studenom, a u nastavku pogledajte trailer:

Load the next article
Loading...
Loading...