Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pharrell kaže da radi na novoj glazbi s N.E.R.D-om

Trio nije objavio glazbu od 2017., a posljednji album 'No_One Ever Really Dies' objavili su prije šest godina

  • Mixmag
  • 24 August 2023
Pharrell kaže da radi na novoj glazbi s N.E.R.D-om

Pharrell Williams je dao do znanja da bi se trio N.E.R.D mogao vratiti s novom glazbom. U intervjuu koji je vodio Tyler, The Creator za GQ, Pharrell je otkrio da je radio na 12 novih N.E.R.D pjesama u Parizu.

Hip hop grupa koju čine Pharrell, Chad Hugo i Shay Haley objavila je svoj posljednji album 2017. godine, 'No_One Ever Really Dies', na kojem su gostovali André 3000, Gucci Mane i Ed Sheeran. Njihovi posljednji singlovi u 2017. bili su radovi s Rihannom na 'Lemon', s Futureom na '1000' i 'Don't Don't Do It!' s Kendrickom Lamarom.

Govoreći o N.E.R.D-u, Pharrell je objasnio: “Slušaj, imat ćeš nešto za vožnju. Mislim, gledaj, kao što sam ti rekao, to su veliki refreni, ali znaš, niotkuda, pojavit ću se niotkuda s tri-taktnim, otkačenim akordima koji idu od tri takta do četiri takta pa do osam taktova. Dobro je brate, dobro je. To je onaj osjećaj koji sam osjetio kad smo snimili ‘In Search Of…’.

"Neću sjediti ovdje i govoriti da su sve bili hitovi", nastavlja. “Znao sam da je drugačije i znao sam da nema nečeg sličnog. Ali ja govorim o osjećaju.” Uz to je Pharrell dodao: “Htio sam učiniti sve. Želio sam osjećaje. Želio sam jebeno sjajnu kompoziciju. Sjajne akorde. Želim koristiti akorde koje nikad prije nisam koristio, a ne samo one sanjive. One koje nikada nisam radio, koje sam jebeno mrzio. Ali koristiti ih na načine da dođete do drugih akorda, gdje se dogodi promjena. A zatim, lirski, harmonije... sve pjesme imaju jednostavno harmonije svih duginih boja.”

Pharrell ili N.E.R.D još nisu objavili datum izlaska albuma.

Load the next article
Loading...
Loading...