Menu
Home Novosti Menu
Novosti

London Grammar najavljuju remiks projekt za Ministry of Sound

Kompilacija od 16 pjesama izlazi 21. srpnja

  • Mixmag / Facebook
  • 29 May 2023
London Grammar najavljuju remiks projekt za Ministry of Sound

London Grammar najavljuju novi remiks projekt, koji će biti objavljen 21. srpnja na Ministry of Soundu. Izdanje od ukupno 16 pjesama predstavlja nešto što se smatra nekim od njihovih “najboljih remiksa do danas”, uz neke nove prerade niza renomiranih producenata kao i uz novu originalnu glazbu London Grammara u suradnji s Camelphatom i SebastiAnom. Remiksi uključuju imena kao što su Jamie Jones, Joris Voorn, Disclosure, Kölsch, Bonobo, High Contrast i MK.

Kako bi popratio lansiranje projekta, Dot Major iz London Grammara podijelio je svoj remix njihovog hita 'Baby It's You'. Provjerite ga u nastavku:

“Sve troje odrasli smo slušajući elektronsku glazbu,” kaže Hannah Reid iz London Grammara. “Sjećam se da sam kupovala CD-ove na automatu u fabrici. Kad smo se ja, Dan i Dot prvi put sreli, zbližili smo se zbog toliko glazbe - od najopskurnijih do najkomercijalnijih elektroničkih zvukova. Remiksevi elektroničkih izvođača činili su veliki dio naše karijere i uspjeha kao benda. Utjecali su na naše nastupe uživo i lanisirali nas u visine. Ova kolekcija slavi sve navedeno. Zauvijek smo zahvalni za utjecaj koji je elektronska glazba imala na našu karijeru.”

'London Grammar - The Remixes' prati album benda 'Californian Soil' koji je 2021. godine nominiran za BRIT awardse, rasprodanu turneju diljem Ujedinjenog Kraljevstva i glavni nastup na festivalu All Points East 2022. Ovo nadolazeće izdanje, sugerira se u priopćenju za javnost, “bit će prvi put da će bend izdati opus posvećen dijelu njihovog zanata koji je nedvojbeno bio temelj njihovog dosadašnjeg uspjeha.”

Load the next article
Loading...
Loading...