Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Magic Break se vraća u Antaliju, dolaze Argy, Brina Knauss, Joyhauser, Laolu, Chris Avantgarde, Massano, Polo & Pan, Natascha Polke i drugi

Osamnaesto izdanje Magic Breaka održat će se od 20. do 23. travnja

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 10 March 2023
Magic Break se vraća u Antaliju, dolaze Argy, Brina Knauss, Joyhauser, Laolu, Chris Avantgarde, Massano, Polo & Pan, Natascha Polke i drugi

Bliži se osamnaesto izdanje Magic Breaka koje ove godine uključuje nastupe imena kao što su Argy, Brina Knauss, Joyhauser, Laolu, Chris Avantgarde, Massano, Polo & Pan te još više od 30 drugih. Ovaj raskošni mediteranski festival održat će u Antaliji, prekrasnom obalnom gradu u Turskoj, od 20. do 23. travnja 2023. Ulaznice se uvijek rasprodaju za ovaj poseban festival, pa nabavite svoju sada na https://www.magicbreaktr.com/.

Magic Break je najveći proljetni festival na Mediteranu. Poznat je po tome što nudi sunčanu dobrodošlicu ljubiteljima glazbe iz cijele Europe, kroz četiri dana i tri noći, sa širokim rasponom mogućnosti smještaja, sve uz zadivljujuću obalu i plaže sa zlatnom Plavom zastavom u regiji. Osim glazbe, na Magic Breaku ima mnogo toga za istražiti, od bogate lokalne kulture i običaja, do neograničene ponude hrane i pića, uključujući pivo ili vrhunska alkoholna pića, ovisno o vrsti ulaznice.

Ukupno postoje tri vanjska i tri zatvorena stagea, svaki sa svojim vlastitim konceptom i pažljivo odabranim postavama. Tu je fini presjek imena iz svijeta housea, techna, bassa, disca i electra, s mnoštvom domaćih zvijezda kao i međunarodnih imena. Glavni među njima su dugogodišnji grčki selektor Argy, stilizirana slovenska selektorica Brina Knauss, uspješni belgijski par Joyhauser, zatim Laolu - izvođač i vizualni umjetnik iz Brooklyna, ujedno i pjevač, tekstopisac, glazbenik i aktivist za ljudska prava, a tu je i live nastup Natasche Polke, Polo & Pan, poseban back to back između Paola Ferrare i Lorenza Raganzinija i još mnogo toga od Adama Tena, Henrija Bergmanna, Josha Gigantea, Skale, Massana i drugih.

Magic Break također je mjesto na kojem možete čuti vrhunske lokalne talente kao što su Deniz Kabu, Ferhat Albayrak, Grafin, Mehmet Özbek, Menachem 26, Orkun Bozdemir, Wolfson i drugi te otkriti neke dobro poznate tajne užurbane turske scene, od kojih su neke na radaru izdavačkih kuća i klubova diljem svijeta.

Ove godine festival dolazi s temom, Vrt Hesperida, koja je inspirirana pričama starim koliko i ljudska povijest, a govori o gledanju naprijed u dobra vremena, slavljenju života i dolasku u stanje čiste sreće sa zajednicom plesača oko vas.

Više informacija provjerite OVDJE a ulaznice potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...