Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Maluma dolazi u Zagreb, ulaznice od sutra u prodaji

Koncert će se održati u zagrebačkoj Areni, 24. veljače 2022.

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 28 October 2021
Maluma dolazi u Zagreb, ulaznice od sutra u prodaji

Svjetska latino senzacija Maluma dolazi u Zagreb; u sklopu svjetske turneje “PAPI JUANCHO WORLD TOUR 2022”, nastupit će 24. veljače 2022. u zagrebačkoj Areni. Maluma je izvođač sa najviše prodanih koncertnih ulaznica u povijesti latino glazbe koji je samo u 2017 g. u sklopu svoje turneje rasprodao preko milijun ulaznica. Njegovom planetarnom uspjehu prethodila su tri glazbena albuma Pretty Boy Dirty Boy (2015), F.A.M.E. (2018.) i 11:11 (2019.) koji su zauzeli prvo mjesto Billboard latino liste. Jedna od značajnih glazbenih suradnji mu je ona sa Shakirom, čiji je video spot “Chantaje“ na YouTubeu pogledalo skoro 3 milijarde fanova. I druge glazbene suradnje Malumi su donijele veliku popularnost poput one sa J.Lo, Rickyjem Martinom, Madonnom i Marcom Anthonyjem.

Zagrebački koncert bit će jedan od prvih s kojim započinje svoju europsku turneju, a organizatori turneje “Old Music Live“ odabrali su lokalnog partnera, zagrebačku agenciju A4 events iza koje stoji organizacija popularnog Fresh Island Festivala i Food Truck Festivala. Maluma na koncert u Zagrebu dolazi sa svojom produkcijom s desetak velikih kamiona šlepera, a organizatori najavljuju veliki scensko-vizualni i audio spektakl kakav, kažu, još nije viđen u Zagrebu.

Ulaznice za Maluma “PAPI JUANCHO WORLD TOUR 2022” koncert u Zagrebu u slobodnoj su prodaji od 29. listopada u sustavu Entrio.hr.

Load the next article
Loading...
Loading...