Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Marshall Jefferson i Byron Stingily aktiviriali Ten City nakon 25 godina

Legendarna house grupa sutra objavljuje novu stvar

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 28 January 2021
Marshall Jefferson i Byron Stingily aktiviriali Ten City nakon 25 godina

Marshall Jefferson i Byron Stingily opet aktiviraju svoj omiljeni house projekt Ten City i to s novim izdanjem, prvi u 25 godina. “Be Free” izlazi putem Ultra Musica u petak, 29. siječnja. Riječ je o euforičnoj vocal house stvari koja odražava onaj poznati soulful duh po kojem je izvorna produkcija Ten Cityja tako poznata.

Pročitajte ovo sljedeće: Marshall Jefferson - Zašto sam prestao DJ-irati

Izvorno nastao krajem kasnih 1980-ih, Ten City imao je 1989. hit “That’s The Way Love Is”. Stvar je bila br. 1 na američkoj dance listi a došla je i do osmog mjesta na britanskoj ljestvici singlova. Ostali hitovi grupe uključuju “Devotion”, “Only Time Will Tell”, “Right Back To You” i “Whatever Makes You Happy”. Od 1996. godine prijekt je u mirovanju dok ga glavni pjevač i tekstopisac Byron Stingily i producent Marshall Jefferson nisu opet aktivirali.
“Be Free” obuhvaća duh dance i house glazbe! Previše se puta ljudi fokusiraju na razlike među nama, ali “Be Free” govori kako smo više slični nego različiti. To je pjesma o poštivanju i uvažavanju naših razlika!” rekao je Byron Stingily.

Stvar možete nabaviti ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...