Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Octave ove subote u zagrebačkom Mastersu

Razgovarali smo s rumunjskim DJ-em i producentom koji svojim nastupom otvara Unfold seriju događanja u klubu Masters

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 4 October 2022
Octave ove subote u zagrebačkom Mastersu

Ove subote, 8. listopada, u zagrebačkom Mastersu održava se Unfold, nova serija događaja kojoj je cilj predstaviti vrhunske strane i domaće minimal izvođače, te u kojoj će gosti imati priliku odsvirati produžene setove s namjerom da stignu u potpunosti ispričati svoju priču. Prvi gost je poznati rumunjski producent i DJ Octave, osnivač labela Resonance, te Need For Sound kojeg vodi s također poznatim producentom i DJem Nimom Gorji. Domaćin će uvijek biti Spinnski (poznat i kao Spinn) koji će odrađivati warm-up dio večeri. Octave će za ovu priliku odsvirati set isključivo svoje produkcije i kolaboracija. Tim smo povodom razgovarali s Octaveom, evo što nam je rekao.

m: Ovaj vikend si u Zagrebu, nastupaš u Masters klubu na Unfoldu. Što možemo očekivati od tvog DJ nastupa?
O: Ovaj put u Zagrebu svirat ću svoj set sa stvarima koje su isključivo moja produkcija i suradnje s prijateljima tijekom godina.
m: Pripremaš li obično DJ set unaprijed ili se prepuštaš intuiciji i atmosferi na plesnom podiju/klubu?
O: Nikada prije nisam pripremao svoje setove jer mislim da je puno učinkovitije ako osjetim prostoriju u trenutku.
m: Kakvo je tvoje iskustvo s hrvatskom publikom?
O: Zadnji put kad sam svirao blizu Zagreba na Linear Festivalu, upoznao sam puno dragih ljudi pa sam uzbuđen što ću ih ponovno vidjeti.
m: Kako je bilo vratiti se DJ-ingu nakon svih ograničenja zbog COVID-19? Jesu li ti nedostajale live svirke? Jesi li više vremena provodio u studiju?
O: Nije bila najbolja situacija za moju DJ karijeru, ali iskoristio sam svo slobodno vrijeme i fokusirao se na produkciju tako da nije bilo sve loše!
m: Koji su planovi za skoriju budućnost?
O: Trenutno radim na svojoj seriji podcasta u suradnji s Ibiza Global Radio [ Resonance x Ibiza Global Radio Showcase ] svakog ponedjeljka navečer u 00:00. Sljedeća 2 miksa bit će od Pheeka i Gladisa.

Load the next article
Loading...
Loading...