Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Michaelu Bibiju dijagnosticiran rijedak karcinom

Svoju je dijagnozu podijelio na društvenim mrežama

  • Mixmag I Foto: Instagram
  • 6 June 2023
Michaelu Bibiju dijagnosticiran rijedak karcinom

Michaelu Bibiju dijagnosticiran je limfom središnjeg živčanog sustava, rijedak karcinom koji zahvaća kralježnicu i mozak, te je zadržan u bolnici, na liječenju. Prošlog mjeseca, nakon perioda neaktivnosti, podijelio je detalje o zdravstvenim problemima s kojima se suočava, a za koje je isprva mislio da je tinitus.

No, nakon testiranja i konzultacija s liječnicima, podijelio je daljnje detalje o svom stanju u objavi na Instagramu:

Michael Bibi jedan je od najpopularnijih DJ-a u suvremenoj britanskoj dance glazbi, redovito puni najbolje klubove diljem svijeta sa svojim popularnim Solid Grooves i ELOVATE party serijama, a nastupa i na svim istaknutim festivalima. Izdao je niz EP-ja, specijaliziranih za groove-led house glazbu. Većina izdanja stigla je preko njegove vlastite diskografske kuće Solid Grooves Records, ali i preko labela kao što su Snatch! Records i Repopulate Mars, pri čemu je potonji objavio njegov hit iz 2018. 'Hanging Tree' koja je označila prekretnicu u njegovoj karijeri. Poznat je po svojoj neumornoj radnoj etici i često svira duge setove, a iskustvo na plesnom podiju opisuje kao oblik meditacije i iscjeljenja.

Brojni su mu kolege poželjeli sve najbolje ispod objave na Instagramu, uključujući Skrillexa, Skreama, Adama Beyera i Luciana. Jamie Jones je napisao: “Šaljem ti ljubav i pozitivne misli i molim se za tvoj brzi oporavak brate moj. U srcu osjećam da ćeš preskočiti ovu prepreku. Ostani jak kao što znam da jesi.”

Load the next article
Loading...
Loading...