Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Microsoft navodno radi na Wu-Tang Clan igrici

Igrica bi trebala sadržavati pljačku kao i puzanje po tamnicama

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 26 October 2021
Microsoft navodno radi na Wu-Tang Clan igrici

Microsoft navodno radi na novoj Wu-Tang igrici za Xbox. RPG će navodno miješati elemente “Minecraft Dungeon igranja unutar Wu-Tang okruženja”. Navodi se da je igru napravio Xbox u suradnji s Brass Lion Entertainmentom. Bit će to RPG u trećem licu s zajednicom do četiri igrača i fokusom na bližu borbu. Igrica uključuje pljačku, puzanje po tamnicama i suradnju među igračima. Vijest su donijeli Jez Corden putem Xbox Two Podcasta i Jeff Grubb iz Games Beata.

Prema Cordenu, svijet i zaplet same igrice temeljit će se na “Wu-Tang Clan legendi”, a soundtrack za istu kreirat će Wu-Tang Clan.

Kako izvještava Game Rant, Corden uspoređuje igranje igrice Wu-Tang s Minecraft Dungeons. Izjavio je da nije siguran hoće li igrica koristiti izometrijsku perspektivu. Corden je također izjavio da je igra u “početnom” razvoju, što implicira da će trebati još nekoliko godina do njezina izlaska.

Navodno je Xbox nazvao igricu Shaolin. Ova nova igrica neće biti nastavak igre Wu-Tang: Shaolin Style iz 1999. godine. Međutim, nije poznato je li naziv nove igre referenca na prethodnu ili samo referenca na ljubav grupe prema borilačkim vještinama. Ova prethodna igrica dobila je mješovite kritike, a nisu je baš prihvatili ni obožavatelji a ni sami članovi hip hop grupe.
Nova igrica navodno je napravljena uz pomoć Brass Lion Entertainmenta, studio posvećen stvaranju igara s fokusom na “izmišljene svemire koji ulaze u Black, Brown i druge tradicionalno marginalizirane likove, kulture i priče”.

Load the next article
Loading...
Loading...