Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Zagrebačka trap trojka KUKU$ najavljuje slavljenički koncert u listopadu

U prvih par dana rasprodali su 25% kapaciteta zagrebačkog Doma sportova

  • Mixmag Adria I Foto: Sven Čustović
  • 24 July 2023
Zagrebačka trap trojka KUKU$ najavljuje slavljenički koncert u listopadu

KUKU$ su najavili veliki slavljenički koncert ove jeseni u Zagrebu. Datum koncerta je 7. listopada, a samo par dana nakon najave, rasporodano je 25% kapaciteta zagrebačkog Doma sportova gdje će se koncert održati. KUKU$ ove godine obilježavaju deset godina djelovanja, a tim su povodom objavili novi autorski album prigodnog naziva “X”, a zatim najavili i spomenuti slavljenički koncert: “Bit će to naš najjači show do sada, očekujte audio-vizualni spektakl”, poručuje trio koji čine Hiljson Mandela, Goca RIP i Iso Miki.
U ovoj slavljeničkoj godini, KUKU$ su do sada objavili već dva albuma; početkom travnja su izdali prvi domaći NFT trap album “The Lost Files”, na kojem su predstavili deset do sada nikad objavljenih pjesama iz ranijih faza benda, a zatim je sredinom lipnja uslijedila i objava novog studijskog izdanja “X”, koji donosi potpuno nove autorske pjesme.

Vrhunac slavljeničke godine svakako će biti njihov najveći koncert do sada: “Krenuli smo iz garaža na Trešnjevci, a deset godina kasnije, evo nas u našem kvartu, u Domu sportova”, ističu dečki i jasno poručuju kako jedva čekaju stati na pozornicu i sa svojim fanovima proslaviti jubilarnih deset godina djelovanja. Na koncertu će publiku provesti kroz sve faze benda i uživo izvesti pjesme koje su obilježile i njihove najranije faze djelovanja, a u koncertni repertoar će uključiti i nekoliko pjesama koje rijetko izvode uživo.

Cijena regularnih ulaznica je 12 eura, a dostupne su putem platforme Core Event i na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old i Rockmark. Na dan koncerta cijena će biti 15 eura. Organizator koncerta je yem, koji poručuje: “7. listopada svi se deremo KUKUUU$!”.

Load the next article
Loading...
Loading...