Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

NASA-in Kennedy Space Center sprema after-hours 'techno party'

“Kennedy Under the Stars” uključivat će DJ-eve i - astronaute

  • Mixmag I Foto: Pixabay
  • 11 January 2024
NASA-in Kennedy Space Center sprema after-hours 'techno party'

NASA-in Kennedy Space Center sprema after-hours 'techno party'. Event je nazvan “Kennedy Under the Stars” a istraživački centar američke svemirske agencije pretvorit će se u vanzemaljski rave. Očekuje se da će se održati 2. veljače.

Svemirski centar Kennedy otvoren je 1962. godine i jedno je od glavnih NASA -inih mjesta za lansiranje raketa u svemir, bilo za potrebe američke vlade ili za komercijalna putovanja. Od tamo je lanisiran i Apollo 11 kad je Neil Armstrong postao prva osoba koja je zakoračila na Mjesec.

Među gostima na eventu će, osim DJ-eva i uzvanika, biti i NASA-ini astronauti Christopher Ferguson i Nicole Stott koji su zajedno proveli više od 30 dana u svemiru. Svemirski centar dodaje da će njegove glavne atrakcije ostati otvorene tijekom cijele noći. Uključivat će i atrakcije kao što su SpacePort KSC Ride, kao i prave artefakte poput svemirskog šatla Atlantis i SpaceX Falcon 9 Booster. Bit će dostupni i hrana i kokteli a uzvanici su zamoljeni da dođu maštovito odjeveni i to na temu - svemira.

NASA-in svemirski centar Kennedy nalazi se na otoku Merritt na Floridi a 'space party' na rasporedu je 2.2. od 18:30 do 21:30. Saznajte više OVDJE.

[Via EDM.com]

Load the next article
Loading...
Loading...