Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Neneh Cherry najavila album prerada, 'The Versions'

Na albumu će sudjelovati Robyn, Honey Dijon i Sudan Archives

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 2 May 2022
Neneh Cherry najavila album prerada, 'The Versions'

Švedska pjevačica i autorica Neneh Cherry vraća se ovog lipnja sa svojim prvim albumom u četiri godine, 'The Versions'. Nakon što je u posljednje četiri godine redovno izbacivala singlove, Neneh Cherry je najavila LP s deset pjesama s izvođačima kao što su Robyn, Sudan Archives, ANOHNI, Greentea Peng i Sia.

Album je sastavljen od prerada nekih od njezinih najvećih i najomiljenijih pjesama, uključujući 'Manchild' i 'Buffalo Stance'.

Pjevačica je nedavno pozvala Siu kako bi preradila njezin hit 'Manchild' iz 1989., a stavr je objavljena prošli tjedan. “Neneh je bila moja omiljena pjevačica kada je izašla na scenu”, rekla je Sia. “Štedjela sam džeparac za crvene Fila patike i sanjala da ću je jednog dana sresti. Kad sam u ranim dvadesetima imala problema s mentalnim zdravljem, nekako sam završila u njihovoj kući gdje su se brinuli za mene da sam jedno od njihove vlastite djece”, priča Sia.

Razmišljala sam o samoubojstvu i nazvala sam njezinog muža koji mi je bio mentor kao nevjerojatan glazbeni producent, a oni su mi pružili svu ljubav o kojoj sam mogla samo sanjati”, dodala je u priopćenju za javnost.

'The Versions' također uključuje remix Honey Dijon, a ranije ovog mjeseca objavljena i verzija stvari 'Buffalo Stance' koju potpisuje Robyn.

'The Versions' možete naručiti OVDJE, album je vani 10. lipnja, a u nastavku pogledajte popis pjesama.

Popis pjesama:

1. Buffalo Stance (Robyn feat. Mapei)
2. Manchild (feat. Sia)
3. Woman (feat. ANOHNI)
4. Buddy X (feat. Greentea Peng)
5. Kootchi (feat. Jamila Woods)
6. Sassy (feat. TYSON)
7. Heart (feat. Sudan Archives)
8. Kisses On The Wind (feat. Seinabo Sey)
9. Manchild (feat. Kelsey Lu)
10. Buddy X (Honey Dijon Remix)

Load the next article
Loading...
Loading...