Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Nicolás Jaar otvara dva nova stipendirana programa za mlade umjetnike

LADRIDOS će podržati umjetnike sa španjolskog govornog područja u Americi, dok će OVERTONES pomoći umjetnicima u Los Angelesu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 3 May 2022
Nicolás Jaar otvara dva nova stipendirana programa za mlade umjetnike

Nicolás Jaar zajedno sa svojom izdavačkom kućom Other People predstavlja dva stipendirana programa za mlade umjetnike u usponu. OVERTONES i LADRIDOS su osmotjedni stipendirani programi vrijednosti od 4375 dolara po sudioniku. Oba programa osiguravaju standardno glazbeno obrazovanje, poznavanje Ableton produkcije te kreativno vodstvo od strane samog Jaara. LADRIDOS će biti dostupan ljudima sa španjolskog govornog područja a koji žive u Americi, dok će OVERTONES podržati one u području Los Angelesa, s prioritetom pomoći zanemarenim zajednicama.

OVERTONES je također partner s The Rising Artist Foundationom što znači da svaki sudionik dobiva sredstva za pokrivanje troškova zdravstvenog osiguranja za vrijeme trajanja radionice. Također, radionice uključuju i posebne goste predavače.

Za LADRIDOS, Jaar radi s čileanskom elektroničkom glazbenom publikacijom Grieta koja će voditi sesije usmjerene na industriju, usredotočujući se na pitanje: ¿Qué significa ser de aquí? (Što znači biti odavde?).

Za sudjelovanje u ovim programima može se prijaviti online - za OVERTONES ovdje, do 13. svibnja a za LADRIDOS ovdje, do 13. lipnja.

Load the next article
Loading...
Loading...