Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pete Tong najavljuje DJ akademiju čiji je suosnivač Carl Cox

Među predavačima će biti Jamie Jones, Nicole Moudaber, TSHA i drugi

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 2 May 2022
Pete Tong najavljuje DJ akademiju čiji je suosnivač Carl Cox

Pete Tong najavio je pokretanje potpuno nove inicijative zajedno sa suosnivačem Carlom Coxom na ovogodišnjem IMS-u: Pete Tong DJ Academy. Tijekom International Music Summita na Ibizi 2022., radijski voditelj BBC R1 najavio je planove za stvaranje platforme koja će pomagati DJ-ima da ostvare svoje ciljeve. Projekt je pokrenut s rimskom akademijom MAT, bit će u online te će se na taj način u DJ akademiji moći sudjelovati s bilo kojeg mjesta u svijetu.

“Pete je nevjerojatan partner koji je osmislio svaki aspekt ovog projekta s nama, zajedno sa svim umjetnicima uključenim u program. To je vjerojatno najbolji put za detaljno učenje, fantastična umjetnost DJ-inga”, rekli su iz MAT akademije o novom projektu. Među predavačima će bit niz artista među kojima su i Jamie Jones, TSHA, Nicole Moudaber kao i suosnivač akademije, Carl Cox.

Pete Tong DJ Academy sastoji se od preko 90 lekcija koje pokrivaju svaki aspekt DJ-inga, od tehničkog znanja do poznavanja cijele industrije.

“Jako sam ponosan što pokrećem PTDJ akademiju. Nova platforma koja mojim vršnjacima i meni daje priliku da sljedećoj generaciji prenesemo naše znanje, iskustvo i vještine”, rekao je Tong o projektu. “Naša je ambicija nastaviti naslijeđe i pomoći inspirirati i evoluirati bit onoga što je potrebno da budete izvrstan DJ. Ako želite biti DJ, ovo je mjesto za početak.”

Akademija također DJ-evima u usponu omogućuje i čitav niz kontakata uključujući Beatport i Defected, dva partnera Pete Tong DJ akademije.

Više o novopokrenutoj akademiji saznajte OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...