Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Završni line up Ocaso festivala uključuje Dixona i Michaela Bilbija

Oni će uz Solomuna nastupati u Kostarici od 6. do 9. siječnja 2023.

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 11 November 2022
Završni line up Ocaso festivala uključuje Dixona i Michaela Bilbija

Ocaso festival u Tamarindu, Kostarika, predstavio je finalni line up za svoje izdanje 2023. godine. Festival poznat po melodičnom house, techno i tech-house zvuku, održava se od 6. do 9. siječnja, a finalni line up uključuje imena kao što su Dixon, Bob Moses, Michael Bibi, Chloé Caillet, Doc Martin, Syreeta, Magdalena, Eagles & Butterflies... Do sad su svoje nastupe potvrdili i šef izdavačke kuće Diynamic Solomun kao i švicarski duo Adriatique.

Ocaso festival će se održati na tri različite pozornice na otvorenom u gradu Tamarindo, uz dnevne beach partyje uz zalazak sunca, a noću će se preseliti u - džunglu.

Festival ima politiku zabrane tragova, a sudionici sudjeluju u čišćenju lokacije na plaži prije i nakon festivala. Njihov volonterski program čišćenja pokupi prosječno 10 kg smeća godišnje.

Festival se odvija se u blizini nacionalnog parka Las Baulas, poznatog po kornjačama, na zapadnoj obali Kostarike. Valja napomenuti da će ovaj festival biti jedini nastup Solomuna i Adriatiquea u tom dijelu svijeta u prva dva mjeseca 2023. uz njih će nastupati i manji umjetnici u usponu, među kojima su i Zach Walker, Jon Lee, Papa Lu, Alel and Alex Orias.

Najjeftinije ulaznice su 299 dolara, a smještaj za različite budžete dostupan je u Tamarindu, obližnjem Gunacasteu, Pinilli i Villarealu.

Ulaznice nabavite OVDJE a cijeli line up provjerite u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...